Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Mitsubishi Outlander XL II (2006-2012) 3.0 бензин

Аккумуляторы для Mitsubishi Outlander XL II (2006-2012) 3.0 бензинДруге покоління Mitsubishi Outlander XL II (2006-2012) 3.0 бензин з'явилося на українському ринку тільки в 2006 році. Оновлена ​​модель стала більше в розмірах, ніж попередник, тому в салоні можлива установка третього ряду сидінь. Також японський виробник вирішив поставити на одну з комплектацій трилітровий двигун V6, який працює разом з 6-ступінчастою трансмісією. Крім цього, нова модель кроссовера отримала оновлену і серйозно модернізовану систему повного приводу. Але всі нововведення вимагають і того, щоб був встановлений максимально надійне джерело живлення.


Наш інтернет-магазин пропонує купити акумулятор для Mitsubishi Outlander XL II (2006-2012) 3.0 бензин, при цьому вибрати ви зможете серед широкого асортименту вітчизняних та імпортних виробників. Вам не потрібно тепер годинами ходити по спеціалізованих магазинах, підбираючи оптимальне рішення для свого транспортного засобу, а досить просто подзвонити до нас або залишити заявку на сайті.


Як правильно підібрати АКБ для Mitsubishi Outlander XL II (2006-2012) 3.0 бензин?


Купівля нового акумулятора для трилітрового двигуна - це завжди головний біль для автовласників. Це пов'язано з тим, що існує безліч думок щодо того, якою саме має бути мінімальна ємність батареї. Фахівці рекомендують вибирати АКБ з ємністю 60-65 А * ч. Також варто звернути увагу на наступні параметри:

  • пусковий струм (520-600 А);
  • полярність - зворотна;
  • габаритні розміри - 230х170х220 мм (допустимі незначні розбіжності).

Аккумуляторы для Mitsubishi Outlander XL II (2006-2012) 3.0 бензин купить в Киеве

Наш інтернет-магазин пропонує широкий вибір акумуляторів для Outlander XL II (2006-2012) 3.0 бензин від різних зарубіжних і вітчизняний виробників. Вся продукція ліцензована і сертифікована, тому ви можете не сумніватися в її якості і працездатності. При необхідності ми можемо надати документи, що підтверджують високий рівень якості. Ніколи не співпрацюємо з сумнівними постачальниками, що відрізняє нас від більшості конкурентів.


Як оформити замовлення в нашій компанії?


Для оформлення замовлення ви можете скористатися каталогом нашого сайту або відразу зв'язатися по телефону з нашим менеджером. Консультанти дадуть відповідь на всі ваші запитання, допоможуть вибрати і купити акумулятор для Мітсубісі Аутлендер ХЛ 2 або для іншого автомобіля, уточнять вартість і умови доставки у ваше місто. Нам можна зателефонувати за вказаними на сайті телефонами або зв'язатися з фахівцем через спеціальну онлайн-форму.Важливим є те, що незалежно від способу зв'язку, ви отримуєте продукцію за цінами на 10-15% нижче, ніж в інших магазинах. Додаткову знижку кожен клієнт може отримати, здавши свій старий акумулятор. Також для екстрених ситуацій ви зможете орендувати акумулятор, що вельми зручно і економно.

Ви можете здати свій б / у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Mitsubishi Outlander XL II (2006-2012) 3.0 бензин:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-mitsubishi-outlander-xl-ii-2006-2012-30-benzin

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.