Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Mitsubishi Pajero Sport I (1996-2009) 3.0 бензин

Аккумуляторы для Mitsubishi Pajero Sport I (1996-2009) 3.0 бензинМодель Pajero Sport I випускалася японським виробником більше 12 років. Наявність слова Sport в назві автомобіля говорить про те, що машина проектувалася з застосуванням величезного досвіду, який накопичив автоконцерн Mitsubishi в ралійних змаганнях. Як заявляли інженери Mitsubishi, автомобіль Pajero Sport I призначається для тих, хто веде активний спосіб життя. Цей 5-дверний позашляховик вкрай впевнено почуває себе на бездоріжжі і має найвищий рівень прохідності.


Естественно, столь мощный автомобиль не может работать без надежного источника питания. Если вы хотите купить аккумулятор для Pajero Sport I (1996-2009) 3.0 бензин, тогда вы обратились по верному адресу. Наш интернет-магазин предлагает исключительно сертифицированную продукцию известных отечественных и зарубежных брендов, среди которой вы гарантированно сможете подобрать идеальное решение.


Підбір хорошого акумулятора для Pajero Sport I (1996-2009) 3.0 бензин


Наявність 3-літрового двигуна в автомобілі - це пряма причина покупки потужного і надійного акумулятора. Але важливо його не просто купити, а й правильно вибрати. При співпраці з нами у вас не буде складностей під час вибору, а все з тієї причини, що всі акумулятори для Мітсубісі Паджеро 1 розміщені в окремому каталозі, серед яких кожна модель підходить за розмірами, а вам потрібно буде вибрати тільки бренд і потужність АКБ. Модель Pajero Sport I (1996-2009) 3.0 бензин вимагає використання якісної АКБ з наступними параметрами:

  • ємність батареї - 95-100 А * год;
  • стартовий струм - 720-850 А;
  • габарити - 301х170х220 мм (дозволені невеликі розбіжності);
  • полярність - пряма або зворотна.

При наявності труднощів у виборі акумулятора рекомендується звернутися за допомогою до наших менеджерів, які допоможуть з підбором і порадять відповідну за характеристиками і ціною АКБ. У нас працюють професіонали, які чудово орієнтуються в асортименті, тому зможуть вибрати і купити акумулятор для Pajero Sport I (1996-2009) 3.0 бензин, що ідеально підходить під авто.


Причини співпраці з нашим інтернет-магазином


Наша компанія давно працює в сфері продажу автомобільних акумуляторів. Ми пропонуємо своїм клієнтам надійні фірмові АКБ, які поставляються нам безпосередньо із заводів-виробників. Це сприяє тому, що у нас акумулятори для Mitsubishi Pajero Sport I (1996-2009) 3.0 бензин не тільки високої якості, але і ціна на всю продукцію значно нижче, ніж в інших магазинах.


Ми здійснюємо доставку куплених товарів по всій Україні протягом 3-х діб, а для жителів Києва надається адресна доставка в день звернення. Зателефонуйте нам, щоб підтвердити замовлення, уточнити умови доставки та оплати, дізнатися точні ціни, проконсультуватися з менеджером з питань вибору акумулятора. Також ви можете орендувати акумулятор і здати свій старий АКБ, щоб отримати знижку на нову акумуляторну батарею.

Ви можете здати свій б / у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Mitsubishi Pajero Sport I (1996-2009) 3.0 бензин:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-mitsubishi-pajero-sport-i-1996-2009-30-benzin

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.