Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Mitsubishi Pajero Sport II (2008-2015) 2.5 TDI

Аккумуляторы для Mitsubishi Pajero Sport II (2008-2015) 2.5 TDIАвтомобіль Pajero Sport II - це доступний, популярний позашляховик J-класу, який мав виключно повний привід. Машина оснащувалася автоматичною або механічною коробкою передач. Ця модель має відмінні показники прохідності, витрати палива, екологічності, тому отримала безліч нагород у відповідних категоріях. Абревіатура TDI в назві моделі вказує на те, що автомобіль оснащується системою безпосередньо уприскування з турбонаддувом.


Але мало мати потужний і надійний автомобіль, потрібно забезпечити йому повинні умови для експлуатації, встановивши надійне джерело живлення, щоб всі системи працювали максимально ефективно. У цей вам допоможе наш інтернет-магазин, де ви має можливість придбати акумулятори для Mitsubishi Pajero Sport II (2008-2015) 2.5 TDI. В каталозі тільки сертифікований товар відомих брендів.


Параметри вибору акумулятора для Mitsubishi Pajero Sport II (2008-2015) 2.5 TDI


Наш інтернет-магазин пропонує широкий вибір акумуляторів для моделі Pajero Sport II (2008-2015) 2.5 TDI. Важливо особливістю нашого магазину є те, що ми щодня працюємо над тим, щоб надати своєму клієнтові максимальний комфорт під час вибору або покупки акумулятора. Спрощує вибір то, що абсолютно всі АКБ для даної моделі знаходяться в окремій категорії, тому проблем з вибором у вас не виникне. При виборі підходящої АКБ варто звернути увагу на наступне:

  • ємність (бажано від 70 А * год);
  • полярність - зворотна;
  • пусковий струм - від 600 А;
  • габаритні розміри - 258х170х220 мм.

Аккумуляторы для Mitsubishi Pajero Sport II (2008-2015) 2.5 TDI купить в Киеве

Переваги співпраці з нашим магазином


Інтернет-магазин «MIGEL» працює вже не один рік, тому ми готові запропонувати своїм клієнтам велику кількість переваг співпраці з нами:

  • широкий вибір акумуляторів від провідних світових виробників;
  • тільки сертифікована і ліцензована продукція;
  • повну відповідність заявленим на сайті характеристикам;
  • професійні консультації по телефону або через сайт від наших фахівців;
  • швидка доставка замовленої АКБ по Києву, області та в регіони країни.

Щоб оформити замовлення, уточнити умови доставки та оплати замовлення, проконсультуватися з менеджером, зателефонуйте нам або залиште заявку на сайті. Вас обов'язково порадує вартість акумуляторів для Mitsubishi Pajero Sport II (2008-2015) 2.5 TDI, тому що ми працюємо безпосередньо з виробником, а це сприяє тому, що ціни на весь модельний ряд на 10-15% нижче, ніж в мережевих магазинах. Для постійних клієнтів та оптових покупців передбачена додаткова знижка. Ви також зможете здати свій старий акумулятор, що дозволяє істотно заощадити. Доставляємо акумулятори в будь-яку точку України, а для жителів Києва та Київської області доступна адресна доставка. Ви можете здати свій старий акумулятор, отримавши знижку на новий.

Ви можете здати свій б / у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Mitsubishi Pajero Sport II (2008-2015) 2.5 TDI:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-mitsubishi-pajero-sport-ii-2008-2015-25-tdi

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.