Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Mitsubishi Pajero Sport III (2015-) 2.5 турбодизель

Аккумуляторы для Mitsubishi Pajero Sport III (2015-) 2.5 ТУРБОДИЗЕЛЬMitsubishi Pajero Sport III-го покоління (випуск 2015 г.) з турбодизелем двигуном об'ємом 2.5 літра - це надійний автомобіль, що відрізняється маневреністю, хорошою місткістю салону і елегантним дизайном кузова. Штатні АКБ якісні, двигун без проблем запускається навіть в морози. Термін вироблення ресурсу акумулятора залежить від багатьох факторів, серед яких частота і умови експлуатації авто. Можна підібрати батарею і від іншого виробника, головне, дотримуватися необхідні параметри, в тому числі відповідні розміри і ємність.


Якщо ви хочете купити акумулятор для Mitsubishi Pajero Sport III (2015-) 2.5 турбодизель, вам досить просто подзвонити до нас або залишити заявку на сайті. Пропонуємо тільки сертифіковану продукцію від відомих зарубіжних та вітчизняних брендів. Забезпечимо для вас оптимальні умови співпраці.


Особливості вибору акумулятора для автомобіля Mitsubishi Pajero Sport III (2015-) 2.5 турбодизель


В першу чергу при виборі потрібно враховувати полярність пристроїв. В АКБ для Mitsubishi Pajero Sport III можлива зворотна і пряма полярність. Пусковий струм також важливий, інакше двигун не заведеться або буде запускатися з перебоями. Для даної моделі авто він повинен бути в діапазоні - до 850 А. Не менш важливі параметри пристроїв, а саме довжина, ширина і висота.


Це необхідно для правильної та безпечної експлуатації батареї, а також збільшення періоду їх служби. ПКБ повинні точно відповідати розміру відсіку. Разом з нами, ви гарантовано зможете знайти і купити акумулятор для Мітсубісі Паджеро Спорт 3, який буде повністю відповідати всім вашим цілям, уподобанням і фінансовим можливостям.


Переваги покупки акумулятора у нас


Замовити необхідну модель акумулятора ви можете в нашому інтернет-магазині. На сайті зручна система пошуку з наступними фільтрами:

  • по брендам,
  • моделі,
  • вартості,
  • технічними параметрами (пусковому току, ємності та ін.).

Можливість вибору по фільтрам гарантує те, що перед вами будуть тільки ті моделі, які ідеально підійдуть для вашого Mitsubishi Pajero Sport III (2015-) 2.5 турбодизель, а якщо і виникнуть складнощі при виборі, завжди можете розраховувати на підтримку нашого фахівця. У нас ви знайдете тільки якісну сертифіковану продукцію від провідних виробників - вітчизняних і зарубіжних (Китай, Корея, Чехія). Це АКБ перевірених торгових марок, при цьому кожен акумулятор додатково перевіряється нашими фахівцями перед відправкою.


На всі моделі надається гарантія, що гарантує високий рівень якості. Ціни у нас доступні, тому що працюємо з виробником без посередників - вартість на 10-15% нижче, ніж в будь-якому іншому магазині. Крім того, можливі додаткові знижки в рамках періодично проведених акцій. У нас ви зможете не тільки купити акумулятор для Mitsubishi Pajero Sport III (2015-) 2.5 турбодизель, але також орендувати АКБ або здати старий, щоб отримати знижку на нову модель.

Ви можете здати свій б/у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Mitsubishi Pajero Sport III (2015-) 2.5 турбодизель:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-mitsubishi-pajero-sport-iii-2015-25-turbodizel

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.