Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Skoda Octavia Tour 1.8 бензин (Турбо)

На ринку України найчастіше зустрічаються Skoda Octavia Tour з бензиновими силовими агрегатами об'ємом в діапазоні 1,6-2,0 л. Є й версії з дизельними двигунами, але вони трапляються набагато рідше. А зустріти малопотужні авто з 1,4-літровими двигунами взагалі малоймовірно. З досвіду експлуатації наших співвітчизників, найбільш безпроблемним двигуном виявився 1,8-літровий двигун з потужністю 101 кінських сил (MPI).

Тому Шкода Октавіа Тур 1.8 бензин можна вважати ідеальним рішенням. А в інших агрегатах Шкода Октавія відгуки водіїв кажуть, що двигуни мають свої слабкі місця. Також повідомляється про проблеми з КПП. У будь-якому випадку для нормальної роботи двигуна потрібно мати нормальний акумулятор, купити який можна на сайті магазину «МІГЕЛЬ». Наш інтернет-магазин надає виключно сертифіковану продукцію від відомих брендів, серед якої кожен зможе підібрати оптимальне рішення.

Аккумуляторы для Skoda Octavia Tour 1.8 бензин (Турбо)

Вибирайте кращі автомобільні АКБ у нас


В онлайн-каталозі на сайті інтернет-магазину «MIGEL» покупці можуть знайти оригінальні автомобільні акумулятори, які відрізняються характерними перевагами. Серед них найбільш значущі:

  • пластини, виконані з чистого свинцю;
  • пластикові стійкі до ударів корпусу батарей, здатні витримувати досить високі вібрації;
  • працездатний стан при крайніх низьких температурних параметрах;
  • мінімальні показники саморазряда в неробочому стані;
  • тривалий період служби навіть в умовах використання авто на українських дорогах;
  • мінімальне споживання води;
  • стійкість до негативного зовнішнього впливу.

Купуючи автомобільні акумулятори, то обов'язково звернути увагу на дату виробництва акумуляторної батареї, габарити пристрою, ємність, пусковий струм. З усіх додаткових і іншим, що цікавлять споживачі завжди можуть звернутися до операторів автомагазину «MIGEL» за номерами телефонів, записаних на сайті нашої компанії.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.