Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Славута 1.1 бензин

Аккумуляторы для Славута 1.1 бензинАвтомобіль Славута 1.1 бензин - це субкомпактних машина, випуск якої здійснювався Запорізьким автозаводом в період з 1999 по 2011 рр. Виробництво було припинено більше 8 років тому через технічний і морального старіння моделі. Автомобіль користувався середнім попитом на Україні. Поставки в інші країни практично не проводилися (за всі роки за кордон було відправлено близько 100 тис. Машин).


Як і будь-який інший автомобіль, максимальної ефективності можна було досягти тільки в тому випадку, якщо встановити надійне джерело живлення. Ми пропонуємо купити акумулятор для Славута 1.1 бензин від відомих брендів за доступною ціною. Незважаючи на низький попит на модель авто, ви зможете вибрати акумулятори в широкому діапазоні.


Як правильно вибрати акумулятор для автомобіля Славута 1.1 бензин?


Підбір відповідного акумулятора для моделі Славута 1.1 - це досить простий процес, тому що машина без праці буде працювати практично від будь-якої сучасної АКБ, представленої в каталозі сайту «MIGEL». Параметри вибору наступні:

  • полярність - будь-яка (за рахунок наявності довгих проводів);
  • пусковий струм - від 360 А;
  • номінальна ємність - від 45 до 50 А * год;
  • розмірні характеристики - 207х175х190 мм.

Основна проблема при покупці АКБ для Славута 1.1 бензин може виникнути, якщо будуть допущені помилки в підборі розміру батареї. Наприклад, штатний варіант акумулятор для машини має пряму полярність і розміри 207х175х190 мм. У нас в каталозі ви гарантовано зможете знайти і купити акумулятор для Славута 1.1 бензин. Ми впевнені, що зможемо порадувати вас високою якістю продукції, а зручність каталогу залишить у вас виключно позитивні враження.


Чому слід оформити замовлення у нас?


Інтернет-магазин «MIGEL» давно працює в сфері продажу акумуляторів для легкових і вантажних автомобілів. Наші менеджери можуть професійно вас проконсультувати, якщо у вас є питання щодо вибору АКБ для вашого автомобіля. Нашими перевагами також є:

  • прийнятні ціни на всі товари з каталогу;
  • швидка доставка в будь-який населений пункт України;
  • передпродажна перевірка продукції;
  • надання заводської гарантії на всі АКБ.

І це тільки мала частина переваг, які ви отримуєте, якщо вирішите купити акумулятор для автомобіля Славута 1.1 бензин. Будучи офіційним представником зарубіжних і вітчизняних брендів, в наших силах надавати продукцію за цінами на 10-15% нижче, ніж в інших магазинах. Завжди практикуємо індивідуальний підхід до своїх клієнтів, тому вдається не тільки підбирати ідеальний акумулятор для ваших цілей, але також ідеальні умови співпраці, оплати і доставки. Доставка здійснюється в будь-яку точку України, а для жителів Києва та Київської області доступна адресна доставка. Для оптових покупців і постійних клієнтів передбачена гнучка система знижок.

Ви можете здати свій б / у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Славута 1.1 бензин:

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.