Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Toyota Camry 2.5 бензин

Якщо ви хочете купити акумулятор для Toyota Camry 2,5 бензин, тоді ви звернулися за вірною адресою. У широкому асортименті на віртуальних полицях нашого магазину ви можете вибрати і придбати акумулятори виключно від відомих брендів, який має всі необхідні сертифікати якості.


Купуючи акумуляторну батарею для машини, слід уважно ознайомитися з такими показниками продукту як: ємність, пусковий струм, енергоспоживання, габарити і дата випуску вироби. Дані характеристики мають величезне значення для конкретної модифікації автомобіля. Додатково варто враховувати показники величини обсягу силового агрегату авто.


Для Тойоти Камрі з бензиновим двигуном на 2,5 літра АКБ повинна мати характеристики енергоспоживання в межах 70 А * год. Що стосується показників пускового струму, то вони повинні бути рівні 630А. Довжина таких батарей становить 271 мм, ширина - 175 мм, висота - до 22 см. Зазвичай вони працюють при напрузі 12В.


Переваги співпраці з нашим інтернет-магазином:

  • широкий асортимент запчастин від виробника;
  • АКБ для будь-яких марок автомобілів;
  • лояльна цінова політика;
  • зручний спосіб оплати і доставки замовлень;
  • індивідуальне ставлення до кожного клієнта і т.д.

Вся продукція супроводжується сертифікатами якості, що буде гарантувати тривалий термін служби. Якщо виникнуть складності під час вибору або не зможете самостійно купити акумулятор Toyota Camry 2,5 бензин, просто зателефонуйте до нас або залиште заявку на сайті. Завжди допоможемо зробити правильний вибір, з огляду на цілі, переваги і фінансові можливості. Доставка здійснюється в будь-яку точку України. Постійним клієнтам пропонуємо гнучку систему знижок, що робить співпрацю ще більш вигідним.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.