Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Toyota Camry 3.3 бензин

Аккумуляторы для Toyota Camry 3.3 бензин купить в КиевеДля тих, хто шукає акумуляторні батареї для своїх автомобілів, наш інтернет-магазин автозапчастин пропонує величезний вибір АКБ, зокрема, у нас ви можете купити акумулятор для Тойота Камрі з 3,3 літровим бензиновим двигуном. У нашому каталозі представлені фірмові батареї від відомих брендів, які мають всі необхідні сертифікати якості.


Купуючи АКБ, ретельно ознайомтеся з такими характеристиками автомобіля, як ємність, пусковий струм, енергоспоживання, габарити і дата випуску вироби. Всі ці параметри відіграють велику роль, оскільки невідповідний акумулятор не підійде до вашої машини. Крім того, під час покупки АКБ не варто забувати про величину обсягу двигуна вашого «залізного коня».


Для Тойоти Камрі з бензиновим двигуном на 3,3 літра батарея повинна відповідати характеристикам енергоспоживання 70 А * год. Пусковий струм - показниками 630А. Габарити таких вироби зазвичай складають: довжина - 271 мм, ширина - 175 мм, висота - до 220 мм. Для роботи потрібна напруга в 12 V.


Звернувшись до нас, ви отримуєте наступні переваги:

  • великий вибір акумуляторів для різних марок авто;
  • вигідні ціни;
  • зручний спосіб оплати і доставки замовлень;
  • індивідуальне ставлення до кожного клієнта і т.д.

Вся продукція має відповідні сертифікати, які підтверджують високий рівень якості. Якщо виникнуть труднощі під час вибору, на допомогу прийдуть наші фахівці. Вони допоможуть підібрати і купити акумулятор Toyota Camry 3,3 бензин, який буде повністю відповідати всім вашим цілям і перевагам. Доставка здійснюється в будь-яку точку України.

Ви можете здати свій б/у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Toyota Camry 3,3 бензин:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-toyota-camry-33-benzin-kupit-v-kieve

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.