Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Toyota Camry 3.5 бензин

Аккумуляторы для Toyota Camry 3.5 бензинЯкщо ви хочете купити акумулятор для Тойота Камрі з 3.5 літровим бензиновим двигуном, вам варто заглянути на онлайн-вітрини нашого інтернет-магазину. У каталозі ви знайдете безліч варіантів оригінальної продукції від відомих брендів, яка має всі необхідні сертифікати якості та гарантовано порадує тривалим терміном експлуатації.


Під час покупки батареї для машини, уважно ознайомтеся з такими характеристиками, як: ємність, пусковий струм, енергоспоживання, габарити і дата випуску. Дані показники мають виняткове значення для можливості експлуатації на тій чи іншій модифікації автомобіля. Також зверніть увагу на параметри величини обсягу силового агрегату авто.


Оптимально буде купити акумулятор для Toyota Camry 3.5 бензин з характеристики енергоспоживання 70 А * год. Пусковий струм повинен відповідати показникам 630А. Довжина таких батарей зазвичай становить 271 мм, ширина - 175 мм, висота - до 220 мм. Для роботи необхідно напруга в 12 В.


З нашим автомагазином співпрацювати досить вигідно. Серед переваг, які пропонує наш сервіс клієнтам, варто виділити наступні:


широкий асортимент продукції;
АКБ для будь-яких марок автомобілів;
розумні ціни;
зручний спосіб оплати і доставки замовлень;
індивідуальне ставлення до кожного клієнта і т.д.


Якщо ви хочете купити акумулятор Toyota Camry 3.5 бензин, просто зателефонуйте до нас або залиште заявку на сайті. Надаємо виключно сертифіковану продукцію від виробника, яка обов'язково порадує своїм рівнем якості. Наш менеджер-консультант завжди допоможе зробити правильний вибір. Доставка здійснюється в будь-яку точку України.

Ви можете здати свій б/у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Toyota Camry 3.5 бензин:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-toyota-camry-35-benzin

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.