Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для УАЗ Patriot 2.2 дизель

Аккумуляторы для УАЗ Patriot 2.2 дизельУАЗ Patriot 2.2 дизель - це повнопривідна машина, яка володіє підвищеною прохідністю (клас «Позашляховики»). Транспортний засіб оснащується суцільнометалевим кузовом з 5-ю дверима. Основне призначення - експлуатація на дорогах будь-якої категорії, в тому числі і в сільській місцевості. Випуск моделі ведеться з 2005 року серійно Ульяновским автомобільним заводом.


Якщо ви є щасливим володарем такого автомобіля, тоді вам потрібно купити акумулятор для УАЗ Patriot 2.2 дизель, який буде забезпечувати стабільну роботу всіх систем, гарантуючи прекрасні експлуатаційні характеристики. Надаємо тільки сертифіковану продукцію відомих брендів, серед якої ви гарантовано знайдете ідеальне рішення для особистих цілей.


Як не помилитися у виборі акумулятора для Patriot 2.2 дизель?


Дизельний двигун змушує автовласників відразу замислюватися про покупку більш потужного акумулятора, ніж у випадку з бензиновим мотором. Це передбачає і завод-виробник, тому що штатна АКБ має наступні характеристики:

  • номінальна ємність - 74 А * год;
  • габаритні розміри - 278х175х190 мм;
  • полярність - пряма;
  • пусковий струм - 720 А.

Саме на ці показники потрібно орієнтуватися при виборі акумулятора для Patriot 2.2 дизель. Не рекомендується економити, купуючи АКБ меншої потужності. Така батарея, швидше за все, без проблем буде працювати в літній період, проте взимку після 2-3 днів простою пускового струму може і не вистачити. Якщо вам буде складно зробити самостійний вибір, досить просто зателефонувати до фахівців нашого інтернет-магазину, які допоможуть підібрати акумулятор для УАЗ Patriot 2.2 дизель, повністю відповідний модифікації транспортного засобу.


Основні переваги інтернет-магазині «МІГЕЛЬ»


Якщо ви шукаєте якісний і надійний акумулятор для УАЗ Patriot 2.2 дизель, то обов'язково перегляньте каталог інтернет-магазину «MIGEL». Ми пропонуємо широкий вибору АКБ для автомобілів УАЗ та інших транспортних засобів. На віртуальних полицях тільки сертифікована продукція відомих брендів, серед якої ви зможете підібрати оптимальне рішення, відштовхуючись від особистих переваг і фінансових можливостей.


Доставку замовленого товару наші фахівці здійснюють по будь-якою адресою в Києві, області, а також в регіони України. Щоб оформити замовлення, переговорити з менеджерами з питань вибору батареї і по будь-яким іншим, зателефонуйте нам або скористайтесь формою зворотного зв'язку на сайті. У нас ви також зможете орендувати акумулятор, або здати свій АКБ для УАЗ Patriot 2.2 дизель, отримавши знижку. Ми щодня працюємо над тим, щоб ви отримали максимальний комфорт під час експлуатації.

Ви можете здати свій б / у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі УАЗ Patriot 2.2 дизель:

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.