Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для УАЗ Patriot 2.3 дизель

З технічної точки зору позашляховик УАЗ Patriot 2.3 дизель - це модернізована версія моделі «Симбир». При виготовленні «Патріота» на заводі УАЗ застосовуються комплектуючі та деталі зарубіжного виробництва, багато з яких виготовляються на спільних підприємствах. Наприклад, гідропідсилювач керма робиться в Італії, гальмівна система - в Німеччині, кондиціонер і опалення - в Англії, трансмісія - в Кореї.
І якщо ви хочете, щоб всі ці системи працювали ефективно, потрібно купити акумулятор для УАЗ Patriot 2.3 дизель, який зможе забезпечити електрикою кожну систему. Ми пропонуємо своїм клієнтам тільки якісну і сертифіковану продукцію відомих брендів, серед якої гарантовано зможете підібрати ідеальне рішення, з огляду на особисті цілі, переваги і фінансові можливості.

Аккумуляторы для УАЗ Patriot 2.3 дизель

Який акумулятор підійде на УАЗ Patriot 2.3 дизель?


Не завжди просто підібрати акумулятор для потужного дизельного двигуна позашляховика. Щоб полегшити процес вибору, завод-виробник в інструкції по експлуатації транспортного засобу дає чіткі рекомендації, який саме акумулятор слід ставити на модель Patriot 2.3 дизель:

  • номінальна ємність - не менше 90-95 А * год;
  • стартовий струм - від 700 А;
  • габаритні розміри - 301х170х220 мм;
  • полярність - пряма.

З огляду на обсяг двигуна в 2,3 літра, багато автовласників радять ставити АКБ з великими значеннями пускового струму (особливо, якщо машина експлуатується в умовах зими). Підключення батарей з зворотною полярністю може викликати складності при кріпленні. Спрощує вибір наш зручний каталог, тому що всі акумулятори для УАЗ Patriot 2.3 дизель знаходиться на окремій сторінці, тому вам потрібно буде порівняти показники, подивитися ціну і виробника, після чого оформити покупку. Якщо ж самостійно буде дуже складно розібратися в усьому, завжди можете розраховувати на підтримку досвідченого менеджера-консультанта.


Переваги придбання АКБ в компанії «MIGEL»

Зручно! Як встановити акумулятор нашими фахівцями!
Вигідно! Обмін старого акумулятора на новий!
Чесно! Офіційна гарантія на акумулятори!
Важливо! Тільки свіжі дати виготовлення акумуляторів!

Наш інтернет-магазин пропонує перевірені, сертифіковані і ліцензовані акумулятори зарубіжного і українського виробництва для автомобіля УАЗ Patriot 2.3 дизель. Якщо у вас є сумніви з приводу вибору АКБ, то обов'язково попередньо зателефонуйте нашим менеджерам, які допоможуть вам підібрати батарею з урахуванням характеристик вашого авто. Одним з ключових переваг нашої компанії є те, що ми є офіційним представником багатьох брендів, тому ціни значно нижче, а також першим отримуєте новинки, які з'являються на ринку.
Оформити замовлення ви можете самостійно в каталозі сайті або по телефону, зв'язавшись з нашими фахівцями. Вони дадуть відповідь на питання, уточнять ціну і доставкою і приймуть заявку. Ви також зможете взяти акумулятор в оренду, або здати старий АКБ для УАЗ Patriot 2.3 дизель, отримавши знижку на новий.

Ви можете здати свій б / у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі УАЗ Patriot 2.3 дизель:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-uaz-patriot-23-dizel

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.