Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для ВАЗ 2104 1.5 бензин

Аккумуляторы для ВАЗ 2104 1.5 бензинАвтомобіль «Жигулі» з кузовом «універсал» ВАЗ 2104 був спроектований на основі однієї з найпоширеніших і вдалих моделей ВАЗ 2105. Зміни торкнулися, в основному, задньої частини кузова. Також, подовжена дах зажадала додаткового посилення для збільшення жорсткості. З нововведень, в даній моделі був передбачений обігрів заднього скла і склоочисник, оскільки на даному форматі кузова уникнути забруднення заднього скла практично неможливо.


Щоб всі системи автомобіля працювали стабільно, і був забезпечений стабільний запуск транспортного засобу, необхідно купити акумулятор для автомобіля ВАЗ 2104 1.5 бензин. Наш інтернет-магазин пропонує широкий асортимент акумуляторів відомих брендів імпортного та вітчизняного виробництва. Незалежно від цього, тільки сертифікований товар.


Які акумулятори встановлюють на автомобіль ВАЗ 2104 1.5 бензин?


Дана модель «Жигулів» нічим особливих від своїх попередників не відрізнялася, тому бортова електрична система була схожою. Це стосується як потужності генератора, так і параметрів акумуляторної батареї. У деяких моделях, особливо пізніх випусків, в зв'язку з установкою інжекторних двигунів з об'ємом 1500 см3, використовувався більш потужний генератор.


Що ранні моделі, що використовують інжекторний двигун, невибагливі до вибору типу акумуляторної батареї. Основні умови при виборі акумулятора:

  • Ємність не менше 60 А * год;
  • Габаритні розміри 242х175х190;
  • Пряма полярність (плюсова клема ліворуч).

Наявність потужного генератора допускає установку більш ємною батареї, аж до 60 А * год, за умови дотримання інших вимог. Якщо у вас виникнуть труднощі під час вибору, завжди можете розраховувати на підтримку досвідченого менеджер-консультанта, який підбере ідеальний акумулятор для машини ВАЗ 2104 1.5 бензин, яка буде повністю відповідати вашим цілям, уподобанням і фінансовим можливостям.


Де купити акумулятор для ВАЗ 2104 1.5 бензин в Україні?


Купуючи акумулятори для «Жигулів» в нашому інтернет-магазині, можна бути впевненим, що вони будуть забезпечувати безперебійну роботу електромережі автомобіля, забезпечувати надійний запуск двигуна і служити не менше встановленого в гарантійному талоні терміну. Вибір виробника не дуже важливий, оскільки всі наявні моделі АКБ необхідну гарантію. Важливіше мати правильно відрегульовану бортову мережу і справний двигун. Фахівці магазину можуть підказати можливі варіанти вирішення проблеми, яка змусила купувати нову акумуляторну батарею.


Відмінною особливістю нашого магазину є те, що наш інтернет-магазин співпрацює безпосередньо з виробником, а це сприяє тому, що ціни на акумулятор для ВАЗ 2104 1.5 бензин і будь-яких інших марок автомобіля, на 10-15% нижче, ніж в інших магазинах. Для оптових покупців і постійних клієнтів передбачена гнучка система знижок. Доставляємо акумулятори в будь-яку точку України, а для жителів Києва та Київської області доступна адресна доставка.

Ви можете здати свій б / у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.


Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі ВАЗ 2104 1.5 бензин:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-vaz-2104-15-benzin

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.