Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для ВАЗ 2105 1.5 бензин

Аккумуляторы для ВАЗ 2105 1.5 бензинЗадньопривідний седан ВАЗ 2105 1.5 бензин сімейства «Жигулі» характерний тим, що випускався найтриваліший період серед аналогічних автомобілів. Ще одна особливість - через небагатій комплектації відрізнявся мінімальною вартістю на українському ринку серед всіх автомобілів.
ВАЗ 2105 є результатом глибокої модернізації класичної моделі жигулів, в результаті чого з'явився зовсім інший кузов. З метою максимального здешевлення була змінена конструкція і технологія виготовлення більшості елементів внутрішнього і зовнішнього обважування. Були повністю видалені хромовані елементи, стали широко застосовуватися цельноштампованние елементи з поліуретану.


Двигун отримав зубчастий ремінь замість ланцюга, а також на даному автомобілі вперше був встановлений гидрокорректор фар головного світла. Всі нововведення вимагають наявності надійного джерела живлення, який забезпечить стабільну роботу все системи автомобіля. Наш інтернет-магазин пропонує купити акумулятори для автомобіля ВАЗ 2105 1.5 бензин за доступними цінами, досить просто зателефонувати до нас або залишити заявку на сайті. Тільки сертифікована продукція відомих вітчизняних та зарубіжних брендів.


Який акумулятор допустимо використовувати?


Параметрів, за якими необхідно вибирати акумулятор для ВАЗ 2105 з півторалітровим бензиновим двигуном кілька. Ось найважливіші з них:

Ємність. Нижнє значення обмежується часом прокрутки стартера, верхнє - максимальним струмом генератора, оскільки штатний генератор не зможе нормально зарядити глибоко розряджений потужний акумулятор;
Габаритні розміри, які повинні відповідати розмірам опорної площадки. Велику АКБ не можна буде нормально розмістити і зафіксувати, а маленька хоч і встане нормально, але не виключена можливість зсуву.
Полярність виводів. Всі моделі «Жигулів» вимагають використання акумуляторів з прямою полярністю висновків, тобто плюсова клема повинна знаходитися зліва.

З огляду на всі ці параметри, ви без проблем зможете вибрати і купити акумулятор для ВАЗ 2105 1.5 бензин. Нами був розроблений унікальний каталог, в якому тисячі моделей акумуляторів розбиті на окремі категорії по маркам і моделям транспортних засобів. Це значно спрощує процес вибору акумуляторної батареї. Якщо ж у вас і виникнуть труднощі при виборі, можете розраховувати на підтримку досвідченого менеджера-консультанта.

Ви можете здати свій б / у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі ВАЗ 2105 1.5 бензин:

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.