Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Volkswagen Caddy Typ 2K 1.9 л турбодизель

Якісне обладнання від іменитих українських і зарубіжних брендів - для безвідмовної роботи вашого автомобіля. Інтернет-магазин «MIGEL» пропонує широкий асортимент акумуляторів для Volkswagen Caddy Typ 2K 1.9 л (турбодизель). Всі вони виробляються із застосуванням передових технологій, тому мають поліпшені параметрами.

Аккумуляторы для Volkswagen Caddy Typ 2K 1,9 л турбодизель купить в Киеве

У нас ви можете купити акумулятори для Volkswagen Caddy Typ 2K 1.9 л турбодизель з довгим терміном служби і високими електротехнічними характеристиками. Вони практично не схильні до саморазряду, добре переносять навіть найсуворіші умови експлуатації, включаючи широкий діапазон температур (від -40 до + 60С). Міцний поліпропіленовий корпус стійкий до вібрації, ударів. Моделі оснащені системою вибухозахисту.


Ємність акумуляторів - від 70 до 75 A / h. Тип корпусу - європейський, полярність - R +. На всі моделі надається гарантія.


У нашому інтернет-магазині ви легко підберете акумулятор Volkswagen Caddy Typ 2K 1.9 л турбодизель. Ми пропонуємо хороші ціни, зручну систему оплати і доставки, а також високий рівень сервісу. Консультанти магазину допоможуть вибрати відповідну модель, детально розкажуть про її характеристиках і достоїнствах, якщо ви не можете визначитися з вибором. Безпосередня співпраця з виробником сприяє тому, що ціни на акумулятори на 10-15% нижче, ніж в мережевих магазинах. Доставка здійснюється в будь-яку точку України.

Ви можете здати свій б/у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Volkswagen Caddy Typ 2K 1.9 л турбодизель:

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.