Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для ЗАЗ Таврія 1.3 бензин

Аккумуляторы для ЗАЗ Таврия 1.3 бензинЗАЗ Таврія 1.3 бензин - це хетчбек з переднім приводом, який входить в субкомпактний клас автомобілів. Серійно машина почала випускатися Запорізьким автомобільним заводом в 1987 році. Модернізація машини сталася тільки в 1998 році, коли у автомобіля були покращені експлуатаційні і технічні показники, оновлена ​​зовнішність і доопрацьована пасивна безпека. Природно, якщо ви хочете, щоб автомобіль міг гарантувати високу ефективність під час роботи, потрібно купити акумулятор для ЗАЗ Таврія 1.3 бензин, який буде живити всі елементи електронного обладнання.
Ми пропонуємо своїм клієнтам тільки сертифікований товар відомих брендів, серед якого кожен зможе знайти ідеальне рішення для власних цілей.


Який акумулятор підійде на ЗАЗ Таврія 1.3 бензин?


У нас на віртуальних полицях інтернет-магазину ви зможете знайти і купити акумулятор для ЗАЗ Таврія 1.3 бензин різних модифікацій. Ми розробили максимально зручний каталог, розділений на категорії під кожну модель і модифікацію автомобіля, що значно спрощує процес пошуку. Фахівці при виборі АКБ для Таврія 1.3 бензин рекомендують звернути увагу на наступні моменти:

  • розмірні характеристики - не більше 207х175х190 мм;
  • пусковий струм - від 350 А (хоча в інструкції сказано, що АКБ може мати і 200 А стартового струму для запуску двигуна);
  • номінальна ємність - від 45 до 50 А * год;
  • полярність - будь-яка (наявність довгих проводів дозволяє без зусиль виконати підключення клем).


У обраного акумулятора повинен обов'язково бути нижній бортик - без нього надійне кріплення АКБ виконати практично неможливо. Якщо ж самостійно з каталогу у вас немає змоги зробити правильний вибір, тоді на допомогу готовий прийти наш менеджер-консультант, який підбере оптимальний акумулятор для ЗАЗ Таврія 1.3 бензин, враховуючи ваші фінансові можливості і особливості авто.


Переваги співпраці з компанією «MIGEL»


Якщо ви не дуже добре розбираєтеся в автомобільних акумуляторах, то просто зателефонуйте нам - менеджери інтернет-магазину уточнювати характеристики вашої машини, після чого зможуть порекомендувати найбільш підходящу батарею в необхідної цінової категорії. Нашими перевагами також є:

  • прийнятні ціни на всі товари з каталогу;
  • заводська офіційна гарантія та документація;
  • продаж сертифікованої і ліцензованої продукції;
  • швидка доставка в будь-який куточок України;
  • консультації від менеджерів з питань вибору АКБ.

Оформити замовлення ви можете самостійно на нашому сайті. Також можна відразу зателефонувати нашим менеджерам для уточнення всіх деталей покупки і доставки товару. Ми працюємо безпосередньо з виробниками, тому у нас ви зможете купити тільки сертифіковані акумулятори для ЗАЗ Таврія 1.3 бензин за цінами на 10-15% нижче, ніж в інших магазинах. Доставку здійснюємо в будь-яку точку України, а для жителів Києва доступна адресна доставка. Ви також зможете взяти в оренду акумулятор, або здати старий АКБ, отримавши знижку на новий.

Ви можете здати свій б/у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі ЗАЗ Таврія 1.3 бензин:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-zaz-tavriia-13-benzin

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.