Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для ZAZ Vida 1.5 бензин

Модель ZAZ Vida 1.5 бензин - це своєрідна реінкарнація Chevrolet Aveo першого покоління. Машина отримала сучасний зовнішній вигляд, непогану керованість, двигун об'ємом 1,5 літра потужністю 109 к.с. У стандартну комплектацію автомобіля входять такі опції: водійська подушка безпеки, кондиціонер, електропідйомники стекол передніх дверей, іммобілайзер, протитуманні передні ліхтарі.


Природно, якщо ви хочете, щоб всі ці електронні системи ефективно працювали, то потрібно купити акумулятор для ZAZ Vida 1.5 бензин високої потужності. Знайти подібне обладнання ви без проблем зможете у нас в інтернет-магазині, де представлений широкий асортимент акумуляторів відомих брендів за доступними цінами.

Який акумулятор треба ставити на ZAZ Vida 1.5 бензин?


У нашому інтернет-магазині «MIGEL» ви можете знайти великий вибір автомобільних акумуляторів від всіх відомих торгових марок. Для ZAZ Vida 1.5 бензин рекомендується брати АКБ середньої потужності з наступними параметрами:

Аккумуляторы для ZAZ Vida 1.5 бензин

  • номінальна ємність - від 60 до 65 А * год;
  • стартовий струм - від 480 А;
  • габаритні розміри - стандартні;
  • полярність - пряма.

Якщо ви не дуже добре розбираєтеся в акумуляторах, і вам потрібна допомога професіонала, то зателефонуйте нам за телефонами, вказаними на сайті. Наші фахівці уточнять характеристики вашого авто, після чого порекомендують найбільш підходящий тип акумулятора, виходячи з ваших фінансових можливостей. Хоча зручний інтуїтивно зрозумілий каталог сприяє тому, що зазвичай сам покупець без проблем зможе підібрати акумулятор для ZAZ Vida 1.5 бензин.


Чому варто співпрацювати з компанією «MIGEL»?

Наш інтернет-магазин давно представлений на ринку автомобільних акумуляторів. Ми активно співпрацюємо з українськими та зарубіжними виробниками АКБ, тому можемо гарантувати їх високу якість, надійність, довговічність роботи. Важливим є те, що ми співпрацюємо без посередників, тому ціна на 10-15% нижче, ніж в інших магазинах. Для постійних клієнтів та оптових покупців передбачена гнучка система знижок.

Зручно! Як встановити акумулятор нашими фахівцями!
Вигідно! Обмін старого акумулятора на новий!
Чесно! Офіційна гарантія на акумулятори!
Важливо! Тільки свіжі дати виготовлення акумуляторів!

Доставку ми здійснюємо не тільки по Києву і області, але також і в інші регіони України (товар доставляється протягом декількох робочих днів). Для оформлення замовлення, отримання консультаційної допомоги, уточнення термінів та способів доставки по вашого адресою зателефонуйте нам або напишіть в спеціальну форму на сайті. Ви також можете здати старий акумулятор, або орендувати акумулятор для ZAZ Vida 1.5 бензин, якщо штатний підвів в самий невідповідний момент. Ми зробимо все можливе, щоб ви отримали тільки комфорт від співпраці з нашою компанією.

Ви можете здати свій б / у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі ZAZ Vida 1.5 бензин:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-zaz-vida-15-benzin

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.