Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

ТОП 10 автомобільних акумуляторів


У непростому українському кліматі автомобіль досить часто показує всі свої «болячки». Найчастіше в якості найслабшої ланки виступає акумуляторна батарея. Саме цей електрохімічний прилад має неприємну особливість - при зниженні температури знижується його можливість запускати двигун. З цієї причини водієві доводиться шукати, як «прикурити» автомобіль, користуватися буксируванням і обслуговувати акумулятор.


При цьому спроби повернути колишню міць акумулятора не дає ніяких результатів, тому доводиться вибирати нову батарею. Розглянемо з вами ТОП 10 автомобільних акумуляторів, серед яких ви гарантовано зможете підібрати оптимальний варіант.


10 місце: акумулятори RED HORSE


Останнє місце з нашої 10-ки займає польська компанія RED HORSE, яка пропонує сучасні і надійні акумулятори з класу економ. З огляду на, що створюється в Польщі, вся продукція відповідає європейським і міжнародним нормативам і стандартам, що гарантує високу продуктивність під час роботи. Одним з недоліків є те, що акумулятори поставляються з вузьким діапазоном потужності - від 45 до 100 А * год, тому для вантажних автомобілів ви навряд чи знайдете АКБ.


Але, незважаючи на доступну ціну акумулятора, він відрізняється досить високим показником сили пускового струму і рівнем саморозряду. Володіє високим рівнем корозії. При правильній експлуатації гарантована безперебійна робота до 3 років в будь-яких умовах експлуатації. В цілому, якщо вам потрібен акумулятор за доступною ціною, то моделі RED HORSE стане оптимальним рішенням.


9 місце: акумулятори NORD


Акумулятори NORD - це акумуляторна батарея, яка відноситься до бюджетних моделей устаткування і зможе гарантувати вашого автомобіля надійний запуск і роботу електроприладів. Виробляються на сучасному обладнанні з застосуванням інноваційних розробок в даній області, тому відповідають міжнародним стандартам якості. Відрізняється стабільними характеристиками пускового струму і впевненою роботою навіть при низьких температурах.Чи стануть прекрасним рішенням для автомобілів бюджетного класу, сільськогосподарської техніки і для інших транспортних засобів, які вимагають мінімум енергоспоживання. Володіє компактні габарити, тому не займає багато місця в авто.


Ключові переваги акумуляторів NORD

  • Низький рівень саморозряду.
  • Захист від високих навантажень.
  • Захист від неправильної полярності.
  • Висока якість і доступна ціна.
  • Тривалий термін експлуатації.

8 місце: акумулятори GROM


Акумулятор GROM - надійне джерело живлення для автомобілів, який зможе забезпечити стабільну роботу вашого залізного друга. Володіє довговічною батареєю з поліпшеними технічними характеристиками. Як відзначають самі користувачі, то АКБ GROM не поступається за своїми технічними показниками більш дорогим моделям. Виробник надає малообслуговувані АКБ, які можуть бути встановлені на бензинові і дизельні автомобілі.


Під час виробництва виробник використовує виключно якісні запатентовані технології, що дозволяють значно поліпшити технічні характеристики транспортного засобу. Кожен акумулятор компанії надається в ударопрочном корпусі, тому без проблем зможе витримати удари і вібрації. Є варіанти для легкових і вантажних автомобілів.


7 місце: акумулятори Formula


АКБ Formula - це акумулятори стартерного типу, які виробляються на потужностях українського заводу. Виробничі потужності оснащені високотехнологічним обладнанням, що гарантує високу якість збірки і мінімізує відсоток бракованої продукції. Незважаючи на відносно низьку вартість, володіє високими технічними характеристиками. Корпус має підвищену стійкість до вібрацій і надійно захищає решітки від руйнування, тому ідеально підійдуть для експлуатації в Україні. Створюються за технологією Са / Са, що гарантує:

  • підвищену стійкість до корозії;
  • низький рівень саморозряду при просте;
  • висока швидкість зарядки;
  • підвищена провідність струму.

Підвищений рівень безпеки АКБ забезпечує наявність кришки, яка виготовлена ​​з використанням інноваційних технологій пламегасителя і відведення газу.

6 місце: акумулятори Moratti


Виробник Moratti пропонує покупцям високоякісні акумулятори зі збільшеним рівнем жорсткості і опору до деформації під час їзди в екстремальних умовах експлуатації для збільшення ефективності віддачі енергії. Кожна решітка створювалася з використанням нового свинцево-кальцієвого сплаву зі спеціальними добавками - використовується рафінований свинець з інгібіторами активних металів, підвищуючи енергоємність матеріалу.


Під час виготовлення активної маси пластик використовуються спеціальні волоконні добавки, підвищуючи механічну міцність обмазки, утримуючи пластини при сильних вібраціях, збільшуючи термін експлуатації. Все це в тандемі сприяє тому, що користувач отримує в розпорядження надійний акумулятор для свого транспортного засобу, який має наступні переваги:

  • збільшений пусковий струм при холодному запуску;
  • в екстремальних умовах експлуатації АКБ працюють стабільно;
  • пристрої володіють високою стійкістю до вібрацій;
  • працює в широкому діапазоні температур;
  • повністю не обслуговуються;
  • переносить підвищений рівень енергоспоживання;
  • ергономічний корпус акумулятора.


5 місце: акумулятори Mutlu


Акумулятори від турецького виробника Mutlu входять в п'ятірку кращих акумуляторів 2018 року, які встановлюються в комплектацію в автомобілі багатьох європейських і японських брендів. Вся продукція компанії має сертифікати якості ISO 9001, ISO 14001, QS 900. Автомобілісти на території України вже давно оцінили високу якість, доступну ціну і виняткову надійність пристрою. Виробник використовує сучасні технології, які дозволяють підвищити термін експлуатації.


Передбачені моделі для вантажних і легкових автомобілів, які розроблені спеціально для суворих кліматичних умов при низьких і високих температурах. Корпус виготовлений з поліпропілену, який володіє індикатором рівня заряду і вбудованим полум'ягасником. Грати виготовлені за технологією Са / Са, що гарантуватиме стабільний старт навіть при сильному морозі. Надаються в азіатському і європейському вигляді корпусу, тому стануть оптимальним рішенням для автомобілів різних брендів.

4 місце: акумулятори Fiamm


Акумулятори Fiamm змогли в собі вдало поєднати надійність, комфорт, технологічність і безпека. Виробник пропонує не обслуговуються і малообслуговуваних акумулятори в декількох серіях, серед яких ви гарантовано зможете підібрати ідеальне рішення для свого транспортного засобу.


Завдяки використанню свинцево-кальцієвої технології під час виробництва, автомобіль буде стабільно запускатися навіть при тривалому простої транспортного засобу. Антивібраційна система істотно збільшує термін експлуатації на українських дорогах. Є вбудований пламегаситель, якщо відбудуться збої під час роботи. Індикатор рівня заряду завжди покаже, заряджений акумулятор чи ні. При правильній експлуатації, акумулятори Fiamm зможуть прослужити від 3 років. Вся продукція відповідає міжнародним стандартам ISO 9001.


3 місце: акумулятори Exide


Продукція компанії Exide входить в трійку лідерів серед акумуляторів. При цьому виробник пропонує стандартні рішення, які максимально універсальні в застосуванні - ви зможете знайти акумулятор для всіх сучасних автомобілів. Решітка була виконана за фірмовою технологією 3Dx Grid, що завдяки поліпшенню адгезії пасти істотно знижує рівень корозії і осипання, підвищуючи електричну провідність. В результаті цього підвищуються пускові характеристики і ресурс АКБ.


На 15% підвищено пускова потужність, тому ваш автомобіль буде заводитися з півоберта в будь-яких умовах експлуатації. Важлива особливість акумуляторів полягає в тому, що вони коштують досить дешево, при цьому не поступаються за своїми характеристиками багатьох аналогам відомих брендів. Заряд збільшений в 1,5 рази, що особливо актуально для експлуатації в місті. У каталозі ви також зможете знайти мотоциклетні акумулятори, які мають напругу від 6 до 12В.


2 місце: акумулятори VARTA


Складною знайти автомобіліста, який не чують про акумулятор VARTA, які займають другий рядок в нашому рейтингу акумуляторів по брендам. Саме акумулятори даного бренду можуть гарантувати високу якість, інноваційні рішення і довгострокову експлуатацію. У великому каталозі виробника автомобіліст зможе знайти АКБ для будь-якого існуючого авто.


Основний упор VARTA робить на внутрішню потужність акумулятора, щоб ви змогли покласти на нього в будь-який час, а не чекати, поки хтось «підкорити». Кожен акумулятор створюється з сплавів, легованих сріблом, тому може використовуватися не тільки в нормальних, а й важких умовах експлуатації. Завдяки інноваційним технологіям, акумулятори абсолютно екологічно безпечні.Основна відмінність від конкурентів - наявність штампованої решітки, яка робить батарею значно міцніше аналогів і гарантує проходження струму, яке на 70% вище, ніж у стандартних конструкцій. Отже, акумулятор гарантує високу потужність і швидку підзарядку, а також модель стійка до корозійних процесів.


1 місце: акумулятори BOSCH


Незмінним лідером серед виробників акумуляторів є компанія BOSCH, яка має підвищений рівень струму при холодному пуску, підвищеною ємністю і гарантує запуск двигуна фактично при будь-якій погоді. Інноваційна технологія створення електродних решіток робить BOSCH стійким до високих температур, при цьому значно скорочується витрата води, забезпечуючи мінімальний рівень саморозряду, екстремальну стійкість і оптимальну функціональність протягом всього терміну експлуатації АКБ. Акумулятори представлені в широкому асортименті, серед яких можна підібрати варіант з серії для автомобілів преміум-класу або бюджетних машин.


Ключові особливості акумуляторів BOSCH

  • У пластинах батареї використовувалося срібло, забезпечуючи високу стійкість при заряді і розряді.
  • Акумулятори представлені в декількох серіях, серед яких ви підберете ідеальний варіант.
  • Завдяки низькому рівню саморазряда, термін служби значно вище.
  • Мінімальний рівень витрат води під час експлуатації.
  • Стійкість до згубних зовнішніх факторів.

Ми з вами розглянули ТОП акумуляторів 2018 року. Саме ці бренди за відгуками покупців виявилися кращими у своїй справі і залишаються лідерами на вітчизняному ринку.


Де купити акумулятор для автомобіля в Україні?


Щоб забезпечити надійну роботу автомобіля при будь-якій погоді, потрібно просто купити акумулятор в інтернет-магазині "MIGEL". В асортименті нашого магазину надана виключно справжня продукція від виробника, що має всі необхідні сертифікати якості. Безпосередньо співпрацю з виробниками сприяє тому, що ціною ви будете приємно здивовані. При складнощі під час вибору, можете розраховувати на підтримку нашого менеджера-консультанта. Ви зможете не тільки придбати акумулятори всіх відомих брендів, а й здати свій старий акумулятор, отримавши знижку на новий АКБ.