Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Переваги використання сучасних тестерів для автомобільних акумуляторів

Сучасні автомобілі - це складні конструкції з GPS-навігацією, ЖК-екранами, DVD-плеєрами та різноманітними вдосконаленими магнітолами. Проте, всі ці технологічні дива двадцять першого століття все ще знаходяться у владі автомобільного акумулятора і електричної системи автомобіля. Автомобільні акумулятори, в цілому, покращилися за ці роки, але технологія їх роботи, в принципі, залишилася такою ж.Більшість з нас навіть не замислюється про перевірку функціонування автомобільного акумулятора, поки ми не стикаємося з проблемою, коли ми просто не можемо завести свій автомобіль на стоянці. У подібних випадках незамінним помічником буде сучасний автомобільний тестер для акумулятора, який може оцінити проблеми автомобільної батареї і визначити правильний курс дій фахівця для його якісного ремонту.


Автомобільні тестери акумуляторних батарей використовують спеціальний регульований навантажувальний тест для вимірювання ступеня напруги і подальшого визначення необхідності заміни самого акумулятора. Напруга в автомобілі не повинно опускатися нижче 9.6 вольт, якщо ж показник нижчий, то це свідчить про його серйозні неполадки. Автомобільний тестер для акумулятора можливо використовувати в різних температурних умовах, але в таких випадках не забувайте враховувати різницю в його показниках.


Якщо автомобільний акумулятор був повністю розряджений, ви можете з легкістю його зарядити, використовуючи спеціальне автомобільне зарядний пристрій. Проте, намагайтеся не використовувати неякісні із зарядним пристроєм моделі "швидкої зарядки акумуляторів", оскільки ці види автомобільних зарядних пристроїв використовують великий заряд струму, який може пошкодити чутливі пластини батареї, що знаходиться в абсолютно розрядженому стані. Щоб уникнути подібних проблем, використовуйте пару сполучних кабелів і постарайтеся зарядити автомобіль від наявного поблизу генератора. Тільки генератор може зарядити повністю розряджений акумулятор без жодних ушкоджень.


Крім цього, переконайтеся, що ваша батарея охолола до кімнатної температури. Найчастіше водії просто забувають, наскільки висока температура всередині моторного відсіку, особливо в літні місяці. Те ж, в принципі, стосується і холодної погоди. Всі автомобільні батареї працюють по-різному при перепадах температур, і тому його показник кімнатної температури необхідно використовувати в якості стандарту для вимірювання.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.