Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Audi A1 (8X) 1.4 л, 122 к.с.


Компактний малолітражний автомобіль від німецького виробника, який славиться надійністю і високим рівнем безпеки. Модель отримала дивовижний дизайн, спортивний зовнішній вигляд і вдачу, що підтверджується 122 к.с. під капотом, при обсязі всього в 1.4 л. Далеко не кожен автомобіль в даному сегменті може похвалитися такою потужністю.


А1 вибирають молоді і амбітні, чоловіки і жінки, які цінують високу якість, і не шкодують на це коштів. При цьому власник даної моделі отримує гарний міський автомобіль з максимальним рівнем комфорту, як у люксових автомобілів.


Варто відзначити, що всі комплектуючі виконані з найкращих матеріалів, салон виконаний з практичною і приємною обробки, а термін служби даного авто порадує свого власника. Але, як і будь-якого автомобіля, А1 потрібен догляд, який гарантує довгу службу, без проблем. Своєчасне проходження ТО і заміна акумуляторної батареї безпосередньо впливає на подальший стан Audi.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів для Audi A1 (8X) 1.4 л, 122 к.с.


Ви можете оформити замовлення прямо зараз, зробивши покупку через корзину, або зателефонувати за номером, вказаним у верхньому правому куті сайту.