Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Kia Optima (TF) седан 2.4 л, 180 к.с.

Футуристичний дизайн цієї моделі привертає увагу з першого погляду. Віртуозні ліній, стильна решітка радіатора, фантастична оптика - все це створює особливий образ для Optima. Оновлена ​​модель отримала безліч доповнень по комфорту, функціоналу і безпеки. Завдяки даним оновлень модель отримала приплив поціновувачів моделей корейського концерну.


Голосно заявивши про себе на нью-йоркському міжнародному автошоу, Optima вирушила в автосалони по всьому світу. У Європі вона продається під назвою Kia Magentis. Саме під таким ім'ям любителі Kia побачили Новіков, яка відразу обзавелася шанувальниками.
Інженери і дизайнери використовували найкращі і концептуальні матеріали, додали безліч функцій і доповнень, які дозволяють домогтися високого рівня комфорту. Концерн представив кілька комплектацій і актуальну кольорову палітру відтінків.


Нова Optima потребує своєчасному обслуговуванні у офіційного дилера, що дозволить продовжити термін служби автомобіля і позбавить від непередбачених поломок і витрат. По закінченню 3-4 років служби АКБ, варто провести його заміну, в чому ми можемо Вам допомогти.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів для Kia Optima (TF) седан 2.4 л, 180 к.с.