Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Land Rover Discovery (LR3) 2.7 л, 190 к.с.

Перевірений часом і бездоріжжям - легендарний позашляховик, який продовжує підкорювати простори українських доріг. Його агресивні форми і дизайн не залишають байдужими. Таке авто покликане пробиратися крізь болота, річки і грунтові дороги.


Потужна підвіска, повний привід і диференціал приголомшливе справляються з будь-якими проблемами на дорозі. Автомобіль упевнено тримає дорогу і так само відмінно веде себе на вулицях міста.


Переваги автомобіля полягають в його прохідності і брутальному зовнішньому вигляді. При своєчасному технічному обслуговуванні і належній увазі, автомобіль не вимагає особливих вкладень і не підносить неприємних сюрпризів у вигляді несподіваних поломок.


Всі витратні матеріали і фільтра змінюються відповідно до регламенту, а що стосується акумуляторної батареї, то її потрібно замінити через три роки використання попередньої моделі.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів для Land Rover Discovery (LR3) 2.7 л, 190 к.с.


Перед покупкою нової моделі АКБ, пропонуємо Вам зробити здачу відпрацьованої моделі в нашому пункті прийому, що дозволить Вам позбутися від непотрібного тягаря і отримати хорошу знижку на покупку нової батареї.