Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Opel Insignia седан 2.0 л, 220 к.с.


Елегантний кузов з плавними і витонченими лініями набув великої популярності серед любителів Opel, а також серед тих, хто раніше не звертав увагу на даний бренд. Седан можна легко сплутати з купе, адже форма даху нагадує дах кузова купе. Завдяки цій деталі, модель відрізняється від своїх конкурентів.


Крім зовнішнього вигляду, Insignia може похвалитися конкурентоспроможними технічним характеристиками: потужним двигуном, достатньою кількістю кінських сил під капотом і швидким розгоном до 100 км за 7 сек. Погодьтеся, непогані показники для Opel, і в загальному для автомобіля в даній ціновій категорії.


Найчастіше власники даного автомобіля рідко звертаються за ремонтом на сервісну станцію обслуговування, що свідчить про високу якість комплектуючих. За умови проходження всіх ТО, строго за регламентом, модель прослужить довгі роки.


Якщо Вам потрібно зробити заміну акумуляторної батареї, то варто звернути увагу на деякі критерії, які допоможуть не помилитися у виборі моделі саме для Opel Insignia.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів Opel Insignia седан 2.0 л, 220 к.с.