Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Subaru Legacy (BL) седан 2.5 л, 173 к.с.


Зовсім новий, але так всім полюбився автомобіль від легендарної ралійної марки Subaru був оновлений в 2006 році. Legacy відрізняється від своїх колег по цеху набагато кращим рівнем комфорту, який він може надати водієві і пасажирам. Важливу роль відіграє екологічність і економність моделі, за яку розробники взялися впритул.


Авто вийшло більш сучасним і красивим, з поліпшеними експлуатаційними характеристиками, чого так часто не вистачає моделям від японського бренду. Відмінно розвинена бічна підтримка і обробка салону порадувала шанувальників Legacy. Незважаючи на великий обсяг двигуна в 2.5 літра, седан споживає порівняно невелика кількість палива.


При дбайливої ​​експлуатації і своєчасному обслуговуванні цей автомобіль здатний проїхати більше мільйона кілометрів, не вимагаючи ремонту двигуна. Важливу роль в коректній роботі всіх систем відіграє акумуляторна батарея, яка повинна відрізнятися високою потужністю і продуктивністю.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів для Subaru Legacy (BL) седан 2.5 л, 173 к.с.


Своїм клієнтам ми пропонуємо вигідні умови співпраці та гнучку систему знижок, які діють за умови здачі старого акумулятора.