Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Toyota Land Cruiser Prado (J150) 3.0 л, 173 к.с.,дизель.

Позашляховик класу люкс надає своїм власникам високий рівень комфорту і чудову прохідність. Японський бренд Toyota є одним з найнадійніших і довговічних автомобілів. Про що свідчить статистика поводження з проблемами в сервісний центр, і загальний опитування власників авто даного бренду.


Крім своїх прохідних і позашляховий властивостей, позашляховик може похвалитися високою якістю обробки салону і всіх матеріалів, використовуваних при його виготовленні. За що він і користується значною популярністю серед бізнесменів, політиків, зірок і чиновників.


Комфортабельний і безпечний автомобіль легко йде по міських дорогах і впевнено веде себе на шосе, а що стосовно бездоріжжя - то тут він демонструє свої здібності на високому рівні. Авто успішно використовується при виїзді на природу, рибалку або полювання.


Модель потребує своєчасного сервісному обслуговуванні і належній увазі з боку свого володаря. Також потрібно не забувати про акумуляторну батарею, яка повинна оновлюватися кожні 3-4 роки.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів Toyota Land Cruiser Prado (J150) 3.0 л, 173 к.с., дизель.