Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для ВАЗ 2110 1.6 бензин

ВАЗ 2110 1.6 бензин - автомобіль, який пускався на АвтоВАЗі майже 13 років. Прототип машини був розроблений ще в 1985 р, але готовий варіант з урахуванням великої кількості змін коштував дуже дорого. Перша машина зійшла з конвеєра заводу в 1996 р, а продажі почалися в листопаді того ж року. Випуск машин тривав аж до 2007 р, коли було прийнято рішення завершити виробництво «десятки», замінивши її на "Пріору".


Незалежно від того, у вас «десятка» або «пріора», щоб забезпечити стабільну роботу транспортного засобу, в будь-якому випадку потрібно встановити надійне джерело живлення. Купити акумулятор для ВАЗ 2110 1.6 бензин ви можете у нас в інтернет-магазині. Саме тут для вас буде наданий широкий асортимент продукції за доступними, при цьому кожна модель АКБ від відомих брендів.

Аккумуляторы для ВАЗ 2110 1.6 бензин

Підбір акумулятора для ВАЗ 2110 1.6 бензин


Заводський варіант АКБ для ВАЗ 2110 1.6 бензин має ємність 60 А * год. Рекомендується купувати акумулятор з такими ж параметрами, тому що батареї більшої ємності не будуть до кінця підзаряджатися від генератора, що стане причиною передчасного старіння елементів живлення. Звернути увагу при виборі АКБ також стоїть на наступне:

  • пусковий струм (бажано більше 480 А);
  • розміри (стандартні для будь-яких моделей ВАЗ);
  • полярність (пряма).

Заводський АКБ на «десятці» комплектувався пусковим струмом в 425 А, на що скаржилися багато автомобілістів - його не вистачало для запуску двигуна взимку. Тому рекомендується вибирати батареї зі стартовим струмом від 480 А. Ви без проблем зможете вибрати і купити акумулятор для ВАЗ 2110 1.6 бензин, тому що наш каталог розділений по маркам і моделям авто, вам залишається тільки вибрати потрібного виробника, потужність і ціну, після чого просто дочекатися доставки. Якщо будуть труднощі при виборі, завжди можете розраховувати на кваліфіковану підтримку менеджера-консультанта.

Переваги співпраці з компанією «MIGEL»

Зручно! Доставка і заміна автомобільного акумулятора в автомобілі!
Вигідно! Обмін старого акумулятора на новий!
Чесно! Офіційна гарантія на акумулятори!
Важливо! Тільки свіжі дати виготовлення акумуляторів!

Якщо ви шукаєте в інтернеті недорогий акумулятор для «десятки», то обов'язково перегляньте каталог нашого сайту, на якому представлений широкий вибір АКБ для автомобілів ВАЗ. Ми також пропонуємо акумулятори для іномарок і вантажівок. Абсолютно вся продукція від перевірених вітчизняних і зарубіжних виробників, яка зможе дійсно порадувати ефективністю роботи. Безпосередня співпраця з виробником сприяє тому, що ціни на акумулятори для ВАЗ 2110 1.6 бензин на 10-15% нижче, ніж в інших магазинах.


Замовити товар у нас можуть не тільки жителі Києва та області, а й інших регіонів України - ми самостійно організуємо доставку купленого акумулятора по будь-якому українському адресою. Оформити замовлення, проконсультуватися з менеджером і задати питання ви можете за телефонами, вказаними на нашому сайті. Передбачена система знижок для постійних клієнтів, оптових покупців і для тих, хто здав нам свій старий АКБ. Практикуємо виключно індивідуальний підхід, тому гарантовано зможемо підібрати оптимальне рішення для вас.

Ви можете здати свій б/у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі ВАЗ 2110 1.6 бензин:

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.