Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Фінанси

Акумулятор для Chevrolet Cruze (J300) 1.6 л, 109 к.с.

Найчастіше Cruze вибирають водія різних вікових категорій, що безсумнівно, є ще однією перевагою. За свою універсальність і широку колірну палітру, модель можна назвати народним авто для людей із середнім доходом і вище.

Акумулятор для Chevrolet Captiva 2.4 л, 136 к.с.

Універсальний автомобіль для всієї сім'ї, про що свідчить його місткість, комфортабельність і безпеку. Інженери і дизайнери постаралися для того, щоб зробити ергономічний, стильний і функціональний кросовер.

Акумулятор для Renault DUSTER 2.0, 133 л.с.

Міцний і якісний кузов, динамічний дизайн і практичність, стали основними характеристиками даної моделі. Крім зовнішніх даних, автомобіль має якісну «начинкою», яка стабільно конкурує з німецькими та японськими виробниками.

Акумулятор для Mitsubishi Lancer IX 1.6, 98 к.с.

Автомобіль укомплектований необхідними опціями для комфортного перебування в салоні. Для забезпечення всіх електро пристроїв даного авто, йому потрібен потужний і надійний джерело живлення, який не підведе при навантаженнях і низьких температурних показниках.

Акумулятор для Chevrolet Lacetti 1.8, 122 л.с.

Якщо Ваш колишній акумулятор став приносити багато клопоту, і вимагати частої підзарядки, саме час його замінити. При виборі нового джерела живлення варто врахувати заводські показники акумулятора і дотримуватися їх.

Акумулятор для Suzuki Grand Vitara JT 2.0 л, 140 к.с.

Для такого багатофункціонального і стильного авто, споживання палива складає невелику кількість. Що є безперечною перевагою перед конкурентами в даному сегменті. Безліч переваг породжує попит на дане авто.

Акумулятор для Suzuki Swift ZC 1.3 л, 93 к.с.

Компактний малолітражний хетчбек з яскравою зовнішністю і амбіціями спортивного авто. Автомобіль знайшов значну популярність у жіночої половини учасників дорожнього руху, але чоловіки, за кермом цього малюка - не рідкість.

Акумулятор для Porsche Cayenne (9PA) 3.2 л, 250 к.с.

Один з найпопулярніших і статусних кросоверів преміум класу. Він може похвалитися відмінною якістю збірки, дорогими матеріалами оббивки салону, пневмо підвіскою, і динамічним дизайном кузова. Автомобіль має високу прохідність і хорошою керованістю.

Акумулятор для Hyundai Sonata (NF) 2.4 л, 174 к.с.

Автомобіль, що відноситься до середнього класу, є найбільш популярним на наших дорогах. Сьогодні ми поговоримо про корейському авто, яке знайшло звання самого купується авто в Україні. Бренд Hyundai звучить гордо і безкомпромісно.