Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Фінанси

Акумулятор для Honda CR-Z 1.5 л, 113 к.с

Гібридні моделі тільки приходять на українські дороги, що в недалекому майбутньому позитивно вплине на паливну залежність України. Дана модель працює від заряду, а також на паливі, що дуже зручно при тривалих поїздках по шосе.

Акумулятор для Opel Insignia седан 2.0 л, 220 к.с.

Помимо внешнего вида, Insignia может похвастаться конкурентоспособными техническим характеристиками: мощным двигателем, достаточным количеством лошадиных сил под капотом и быстрым разгоном до 100 км за 7 сек.

Акумулятор для Renault Koleos 2.0 л, 140 к.с.

Легко керований і безпечний автомобіль, який часто вибирають для всієї родини. Місткий багажний відсік, зручні та практичні сидіння - все це є важливими критеріями при виборі моделі. Чим власне, Koleos може похвалитися.

Акумулятор для Mazda 2 (DE) 1.5 л, 103 к.с.

Компактний хетчбек - це саме те, що потрібно для пересування по місту, швидким маневрам в пробках, і парковці на вузьких, заповнених вулицях. Mazda представила модель для таких потреб, що привернуло увагу молоді і дівчат.

Акумулятор для Toyota FJ Cruiser (J15) 4.0 л, 260 к.с.

Брутальний і потужний позашляховик, який своїм зовнішнім виглядом демонструє небувалу силу і харизму. Такий зовнішній вигляд автомобіль отримав не спроста, в ньому все розраховано на якісне подолання перешкод на дорожньому покритті або без нього.

Акумулятор для Audi A1 (8X) 1.4 л, 122 к.с.

А1 вибирають молоді і амбітні, чоловіки і жінки, які цінують високу якість, і не шкодують на це коштів. При цьому власник даної моделі отримує гарний міський автомобіль з максимальним рівнем комфорту, як у люксових автомобілів.

Акумулятор для Toyota Land Cruiser Prado (J150) 3.0 л, 173 к.с.,дизель.

Крім своїх прохідних і позашляховий властивостей, позашляховик може похвалитися високою якістю обробки салону і всіх матеріалів, використовуваних при його виготовленні. За що він і користується значною популярністю серед бізнесменів, політиків, зірок і чиновників.

Акумулятор для Mazda CX-9 (TB) 3.7 л, 277 к.с

Потужний п'ятидверний позашляховик, який свого часу викликав фурор своєю появою на ринку. Ергономічний і обтічний дизайн дав можливість створити гарний, елегантний і потужний позашляховик, який припав до смаку як чоловікам, так і жінкам.

Акумулятор для Mazda 323 (BJ) 2.0 л, 130 к.с.

Mazda 323 володіє базовим набором опцій, якими зараз нікого не здивувати, але на той час використовувалися найбільш інноваційні технології. Саме вони зараз допомагають автомобілю бути досить комфортним, стійким і надійним.

Переглянуті товари
Бренд: BPW
Номер: 09.801.08.13.0
899грн
Застосовність
BPW
Виробник
BPW
Бренд: RIDER
Номер: RD 91.02.485
2,497грн
Бренд: RIDER
Номер: RD 91.02.485
2,497грн
Застосовність
MAN, DAF
Виробник
RIDER