Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Фінанси

Акумулятор для SsangYong Actyon CK 2.0 л, 149 к.с.

Корейська автопром вклав в його виробництво не мало технологій та інноваційних рішень, що спричинило за собою багато сумнівів з боку наших громадян і ЗМІ. Але не варто забувати, що найбільш востребуемих автомобілями в Україні залишаються корейські бренди.

Акумулятор для SEAT Leon (1P) 1.8 л, 160 к.с.

Авто оснащене всілякими системами для комфортного і безпечного водіння, які, в свою чергу, вимагають великої кількості енергії. Необхідну енергію дає акумулятор, який живиться від генератора.

Акумулятор для Opel Omega (B2) 2.2 л, 144 к.с.

У кожної деталі є свій термін служби, у акумулятора він становить від 3 до 5 років. По закінченню цього терміну, варто задуматися про нове джерело живлення, особливо якщо скоро зима. Дотримуючись рекомендовані параметри, задані заводом виробником, можна підібрати батарею, яка буде працювати довго і якісно.

Акумулятор для Subaru Forester (SG) 2.0 л, 158 к.с.

Автомобіль споживає невелику кількість палива, що дозволяє використовувати дану модель, як автомобіль сімейного типу. Subaru Forester відрізняється високою якістю збірки і японськими комплектуючими, які мають довгий термін служби.

Акумулятор для Kia Picanto (TA) 1.2 л, 85 к.с.

В першу чергу з чим стикається власник даної моделі - з заміною акумулятора. Для такої маленької машинки потрібен невеликий АКБ, який підходить їй по всіх параметрах.

Акумулятор для Hyundai Elantra (HD) 1.6 л, 122 к.с.

Динамічний, комфортний і продуманий до дрібниць Hyundai Elantra порадує своїми характеристиками кожного покупця, адже він знає як з'єднати в собі найкраще, і не просити за це багато.

Акумулятор для Honda Civic FD1 1.8 л, 140 к.с

Яскравий, спортивний і динамічний автомобіль Honda Civic FD1 1.8 л, 140 к.с. призначений для активної та емоційної їзди. У даній моделі тісно переплітається японська маневреність і економічність.

Акумулятор для KIA Sportage 2.0 i 16V, 141 к.с.

Для покупки акумулятора на KIA Sportage 2.0 i 16V, 141 к.с. Ви можете вже зараз звернутися по телефону, який вказаний на сайті, або залишити заявку онлайн, і наші співробітники Вам обов'язково зателефонують.

Акумулятор для Toyota RAV4 III 2.0 VVT-i 4WD, 152 к.с.

Повнопривідний автомобіль, який гарантує максимальний комфорт при нестабільному дорожній рух. Завдяки наявності численних систем стабілізації, блокувань і регулювань автомобіль рухається плавно і впевнено.