Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Фінанси

Акумулятори для Volkswagen Transporter T5 1.9 турбодизель

Наш інтернет-магазин спеціалізується на продажу запчастин для транспортного засобу і пропонує водіям купити сертифіковані акумулятори популярних брендів. Важлива перевага наших АКБ - це стійкість до вібрації і різких перепадів температур, тому ідеально адаптовані під українські умови експлуатації.

Акумулятори для Volkswagen Caddy Typ 2K 1.9 л турбодизель

У нас ви можете купити акумулятори для Volkswagen Caddy Typ 2K 1.9 л турбодизель з довгим терміном служби і високими електротехнічними характеристиками. Вони практично не схильні до саморазряду, добре переносять навіть найсуворіші умови експлуатації, включаючи широкий діапазон температур (від -40 до + 60С).

Акумулятори для Toyota Corolla (E160, E170) 1.8 бензин

Якщо ви вирішили купити акумулятор Toyota Corolla 1.8 бензин, обов'язково зверніть увагу на такі характеристики агрегату як: ємність, пусковий струм, енергоспоживання, дата випуску АКБ, тип посадкового місця і розміри. Крім того, варто враховувати об'єм двигуна машини.

Акумулятори для Toyota Land Cruiser 200 4.7 бензин

Акумуляторні батареї для даної повнопривідної моделі позашляховика Е класу з бензиновим двигуном на 4,7 л були створені спеціально для обслуговування двигунів зі збільшеними показниками потужності.

Акумулятори для Toyota Camry 3.0 бензин

Звернувшись в наш інтернет-магазин, власники Тойоти Камрі можуть без черги і зайвих питань придбати необхідну модель акумулятора, зокрема, купити акумулятор Toyota Camry 3,0 бензин.

Акумулятори для Toyota Camry 2.5 бензин

Купуючи акумуляторну батарею для машини, слід уважно ознайомитися з такими показниками продукту як: ємність, пусковий струм, енергоспоживання, габарити і дата випуску вироби.