Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Фінанси

Акумулятор для Volkswagen Passat B5 1,9 дизель

У нас в каталозі представлений широкий асортимент акумуляторів для Volkswagen Passat B5 1,9 дизель, який надаються виключно сертифікованими постачальниками від компанії-виробника, тому в якості можете не сумніватися.

Акумулятори для Volkswagen Touareg II 3.0 турбодизель

Купити акумулятор Volkswagen Touareg II 3,0 турбодизель досить просто. Ми розробили зручний інтуїтивно зрозумілий каталог, в якому ви без проблем зможете підібрати оптимальне рішення, досить вказати характеристики своє автомобіля.

Акумулятор для Volkswagen Transporter T6 2,0 турбодизель

Найчастіше з автомобілем повний порядок, а причиною такої ситуації є акумулятор, що сів. Щоб уникнути подібного сценарію, необхідно купити якісний і ефективний акумулятор для Volkswagen Transporter T6 2,0 турбодизель.

Акумулятори для Toyota Corolla 1.3 бензин

У каталозі нашого інтернет-магазину кожен бажаючий може підібрати і купити такий необхідний агрегат для свого автомобіля Toyota Corolla 1,3 бензин, як акумуляторна батарея.

Акумулятор для Toyota Land Cruiser 200 4,5 турбодизель

При покупці акумулятора на Toyota Land Cruiser обов'язково слід звернути увагу на такі показники вироби як ємність, пусковий струм, об'єм двигуна, енергоспоживання, дата випуску АКБ, тип посадкового місця і розміри.

ТОП 10 автомобільних акумуляторів

В асортименті нашого магазину надана виключно справжня продукція від виробника, що має всі необхідні сертифікати якості. Безпосередньо співпрацю з виробниками сприяє тому, що ціною ви будете приємно здивовані. При складнощі під час вибору, можете розраховувати на підтримку нашого менеджера-консультанта. Ви зможете не тільки придбати акумулятори всіх відомих брендів, а й здати свій старий акумулятор, отримавши знижку на новий АКБ.