Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Фінанси

Автомобільні акумулятори для Alfa Romeo

Alfa Romeo - це унікальний автомобіль з виразною зовнішністю і харизматичним характером. Італійський бренд преміум класу, який з самого народження бере участь в спортивних перегонах і удостоюється почесних нагород.

Автомобильные аккумуляторы для Acura

Гідний автомобіль, першим представив Японію в сегменті преміум-класу. Незважаючи на те, що перший автомобіль даного бренду зійшов з конвейераHondaв США, в 1984 році, він має суто японське походження.

Яка АКБ для авто краще?

Різноманітність характеристик автомобільних акумуляторів істотно ускладнює вибір. Можна витратити багато часу на вивчення тонкощів, але інтернет-магазин MIGEL пропонує більш простий вихід. На сайті доступний підбір АКБ по марці авто: досить знайти свою модель в каталозі і вибрати будь-який тип сумісного акумулятора. Процес пошуку в результаті займає кілька хвилин або навіть секунд. Якщо хочеться розбиратися в особливостях - ми розповімо, як робити вибір акумулятора для авто за ключовими критеріями.

Акумулятор для Alfa Romeo MiTo 1.4 л, 170 л.

Цей знаменитий хетчбек став візитною карткою вузеньких італійських вуличок, тому що він дозволяє без проблем припаркуватися в будь-якому місці. Його компактність зовні не заважає бути комфортним і зручним всередині.

Акумулятор для Land Rover Freelander (LR2) 2.2 л, 190 к.с., дизель.

Абсолютно універсальний автомобіль, який може бути надійним і стабільним транспортним засобом для пересування по місту і шосе, а також впевненим в собі позашляховиком для подолання перешкод на неперетинання місцевості.

Акумулятор для Alfa Romeo 159 седан 1.8 л, 140 к.с.

В Італії цей автомобіль користується великою популярністю, і вважається «народним» залізним конем. Але у нас, така модель зустрічається вкрай рідко, так як їй складно конкурувати з корейськими і японськими автомобілями за ціною і комфорту.

Акумулятор для Suzuki Jimny (JB43) suv 1.3 л, 85 к.с.

Компактний кросовер, який має хороший рівень прохідності, досить економічний двигун, і класичний дизайн кузова. Автомобіль прекрасно почуває себе в місті, на шосе, так і за межами дорожнього покриття.

Акумулятор для Land Rover Defender (90, 110) suv 2.2 л, 122 к.с., дизель.

Крім своїх блискучих позашляхових якостей, автомобіль надає широкий спектр емоцій при пересуванні, а також гостроту відчуттів. Тільки пожертвувавши комфортом, Defender може досягати таких висот на бездоріжжі.

Акумулятор для Nissan Teana (J32) 2.5 л, 182 к.с.

Улюблене авто бізнесменів і політиків - седан преміум-класу Teana. Він без перебільшення заслужив звання стабільного, представницького та комфортабельного транспортного засобу для пересування по місту і на шосе.

Акумулятор для Mazda6 (GH) седан 2 покоління 2.0 л, 147 к.с.

Оновлена ​​модель другого покоління від Mazda стала ще динамічніше, харизматичний і яскравіше. Складно було уявити, що настільки успішну модель Mazda 6 можна буде зробити краще, здавалося вона ідеальна і не вимагає ніяких оновлень.