Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Фінанси

Акумулятор для Volkswagen Transporter T6 2,0 турбодизель

Найчастіше з автомобілем повний порядок, а причиною такої ситуації є акумулятор, що сів. Щоб уникнути подібного сценарію, необхідно купити якісний і ефективний акумулятор для Volkswagen Transporter T6 2,0 турбодизель.

Акумулятори для Toyota Corolla 1.3 бензин

У каталозі нашого інтернет-магазину кожен бажаючий може підібрати і купити такий необхідний агрегат для свого автомобіля Toyota Corolla 1,3 бензин, як акумуляторна батарея.

Акумулятор для Toyota Land Cruiser 200 4,5 турбодизель

При покупці акумулятора на Toyota Land Cruiser обов'язково слід звернути увагу на такі показники вироби як ємність, пусковий струм, об'єм двигуна, енергоспоживання, дата випуску АКБ, тип посадкового місця і розміри.

ТОП 10 автомобільних акумуляторів

В асортименті нашого магазину надана виключно справжня продукція від виробника, що має всі необхідні сертифікати якості. Безпосередньо співпрацю з виробниками сприяє тому, що ціною ви будете приємно здивовані. При складнощі під час вибору, можете розраховувати на підтримку нашого менеджера-консультанта. Ви зможете не тільки придбати акумулятори всіх відомих брендів, а й здати свій старий акумулятор, отримавши знижку на новий АКБ.

Акумулятор для УАЗ Патріот (УАЗ-3163) 2.2 л, 113 к.с., дизель

Місткий позашляховик російського виробництва відзначається відмінною прохідністю і брутальним зовнішнім виглядом. Неможливо не відзначити зміни, які супроводжують дану модель рік за роком. Кожне нове покоління демонструє стрімке зростання і поліпшення технічних даних і рівня безпеки.

Акумулятор для Chevrolet Niva 1.7 л, 80 к.с.

Володарям даного авто неабияк пощастило, так як всі запчастини мають досить довгий термін експлуатації, а у власників стареньких моделей не виникає труднощів з покупкою запчастин, як в грошовому плані так і по времезатратності.

Автомобільні акумулятори на Chrysler

Шанувальників іменитого бренду Chrysler ніколи не хвилювало велике споживання палива, і дрібні недоліки в кожній з моделей, головним рушійним важелем для придбання автомобілів американського бренду був - бездоганний дизайн і високий рівень комфорту, який надає Chrysler своїм шанувальникам. І це у нього виходить беззастережно, за що його і люблять наші співвітчизники.

Автомобільні акумулятори на Chevrolet

Споконвічно американський бренд демонструє вольовий характер, що підтверджується величчю і популярністю концерну Chevrolet. Автомобілі зі столітнім минулим, багатою історією і великим майбутньому. Бренд не раз показував себе в різних гонках, де звик отримувати заслужені перемоги і нагороди.

Автомобільні акумулятори на Chery

Автомобілі під цим брендом не слава унікальним дизайном, втім, як і будь-який інший автомобіль з-під неба. Приваблива ціна та наявність найнеобхідніших опцій в автомобілі підкуповують недосвідченого водія.