Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Економіка

Акумулятор для Acura MDX (YD2) 3.7 л, 300 к.с.

Виробництва автомобіля велося в Японії, що має на увазі бездоганну якість деталей і збірки. Тому Ви будете відчувати себе максимально захищено і комфортно. Численні системи і датчики допомагають домогтися найвищого результату.

Акумулятор для Dodge Caliber 2.0 л, 151 к.с.

Американський бренд Dodge піклується про свою репутацію, так що модель отримала найновіші розробки в сфері машинобудування. Кузов і салон зроблений з якісних матеріалів, а бездоганна збірка заслуговує особливої ​​похвали.

Акумулятор для Smart Fortwo W451 1.0 л, 84 к.с.

Автомобіль привертає увагу своїм зовнішнім виглядом, він зовсім крихітний, тому проблем з паркуванням не виникає. Автомобіль з заднім приводом послужить відмінним транспортним засобом на кожен день.

Акумулятор для Mini Hatch R56 1.6 л, 184 к.с.

Неймовірно стильний і динамічний автомобіль з яскраво вираженим характером. Це авто зовсім не схоже на інші марки і в цьому його головна особливість. Ви не знайдете схожого авто, яке мало б такі ж риси як Mini.

Акумулятор для Jeep Grand Cherokee (WK) 3.7 л, 213 к.с., бензин.

Для більш комфортного водіння модель оснащена різними датчиками і системами стабілізації, також відмінно продумана система безпеки, яка отримала високий бал на краш тесті. Все електронне обладнання вимагає великої кількості енергії, яку накопичує акумулятор.

Акумулятор для Volvo XC60 2.0 л, 240 к.с.

Для підтримки автомобіля в відмінному стані варто приділити увагу своєчасному обслуговуванню, також варто звертати увагу на стан автомобіля крім сервісного обслуговування. Вчасно міняти шини, виходячи з сезонності, а також акумуляторну батарею.

Акумулятор для Land Rover Discovery (LR3) 2.7 л, 190 к.с.

Переваги автомобіля полягають в його прохідності і брутальному зовнішньому вигляді. При своєчасному технічному обслуговуванні і належній увазі, автомобіль не вимагає особливих вкладень і не підносить неприємних сюрпризів у вигляді несподіваних поломок.

Акумулятор для Fiat Doblo (223) 1.4 л, 77 к.с.

Така «робоча конячка» не вимагає багато уваги і додаткових витрат. На початковому етапі досить вчасно проходить технічне обслуговування, а по закінченню 3 років звернути увагу на колодки, шини та акумуляторну батарею.

Акумулятор для Nissan X-Trail (T31) 2.0 л, 141 к.с.

Серед невеликого списку деталей, які підлягають заміні кожні кілька років, зустрічається акумуляторна батарея, термін його служби складає близько 3 років. Правильно підібрати акумулятор на свій автомобіль - це половина успіху.

Акумулятор для Лада 2109 1.5 л, 73 к.с.

Варто приділяти особливу увагу ходової частини автомобіля, стежити за станом двигуна, інжектора і стартера. У зимову пору року автомобіль зустрічається з труднощами при запуску двигуна.

Акумулятор для BMW X5 E70 3.0 л, 231 к.с. дизель.

Виходячи з великого енергоспоживання, автомобіль потребує потужному і стабільному джерелі живлення, якому не страшні вібрації, навантаження і погодні умови. Наш магазин надає широкий вибір акумуляторів саме для Вашого авто.

Акумулятор для Лада 2112 1.5 л, 91 к.с.

Лада не вимагає великих витрат на своє утримання, навіть незважаючи на пробіг і тривалий термін експлуатації. Базовий набір електроніки передбачає невелике енергоспоживання. Але варто звернути увагу на свій акумулятор якщо скоро зима.

Акумулятор для Opel Astra G 1.6 л, 101 к.с.

Досить часто власники даної моделі не можуть підібрати відповідний АКБ. Скаржаться на невеликий термін служби, нестабільну роботу і на погану якість акумулятора. Але варто кидатися в крайності, найчастіше все це пов'язано з неправильним підбором батареї до даного авто.

Акумулятор для Audi A8 D3 3.1 л, 260 к.с.

Такий автомобіль виступає гарантом якості та комфорту, що безсумнівно, таким і є. Її красиві, плавні форми і приваблива решітка радіатора є головними зовнішніми рисами.