Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Економіка

Акумулятор для Toyota Land Cruiser Prado (J150) 3.0 л, 173 к.с.,дизель.

Крім своїх прохідних і позашляховий властивостей, позашляховик може похвалитися високою якістю обробки салону і всіх матеріалів, використовуваних при його виготовленні. За що він і користується значною популярністю серед бізнесменів, політиків, зірок і чиновників.

Акумулятор для Mazda CX-9 (TB) 3.7 л, 277 к.с

Потужний п'ятидверний позашляховик, який свого часу викликав фурор своєю появою на ринку. Ергономічний і обтічний дизайн дав можливість створити гарний, елегантний і потужний позашляховик, який припав до смаку як чоловікам, так і жінкам.

Акумулятор для Mazda 323 (BJ) 2.0 л, 130 к.с.

Mazda 323 володіє базовим набором опцій, якими зараз нікого не здивувати, але на той час використовувалися найбільш інноваційні технології. Саме вони зараз допомагають автомобілю бути досить комфортним, стійким і надійним.

Акумулятор для Chevrolet Cruze (J300) 1.6 л, 109 к.с.

Найчастіше Cruze вибирають водія різних вікових категорій, що безсумнівно, є ще однією перевагою. За свою універсальність і широку колірну палітру, модель можна назвати народним авто для людей із середнім доходом і вище.

Акумулятор для Chevrolet Captiva 2.4 л, 136 к.с.

Універсальний автомобіль для всієї сім'ї, про що свідчить його місткість, комфортабельність і безпеку. Інженери і дизайнери постаралися для того, щоб зробити ергономічний, стильний і функціональний кросовер.

Акумулятор для Renault DUSTER 2.0, 133 л.с.

Міцний і якісний кузов, динамічний дизайн і практичність, стали основними характеристиками даної моделі. Крім зовнішніх даних, автомобіль має якісну «начинкою», яка стабільно конкурує з німецькими та японськими виробниками.

Акумулятор для Mitsubishi Lancer IX 1.6, 98 к.с.

Автомобіль укомплектований необхідними опціями для комфортного перебування в салоні. Для забезпечення всіх електро пристроїв даного авто, йому потрібен потужний і надійний джерело живлення, який не підведе при навантаженнях і низьких температурних показниках.

Акумулятор для Chevrolet Lacetti 1.8, 122 л.с.

Якщо Ваш колишній акумулятор став приносити багато клопоту, і вимагати частої підзарядки, саме час його замінити. При виборі нового джерела живлення варто врахувати заводські показники акумулятора і дотримуватися їх.

Акумулятор для Suzuki Grand Vitara JT 2.0 л, 140 к.с.

Для такого багатофункціонального і стильного авто, споживання палива складає невелику кількість. Що є безперечною перевагою перед конкурентами в даному сегменті. Безліч переваг породжує попит на дане авто.

Акумулятор для Suzuki Swift ZC 1.3 л, 93 к.с.

Компактний малолітражний хетчбек з яскравою зовнішністю і амбіціями спортивного авто. Автомобіль знайшов значну популярність у жіночої половини учасників дорожнього руху, але чоловіки, за кермом цього малюка - не рідкість.

Акумулятор для Porsche Cayenne (9PA) 3.2 л, 250 к.с.

Один з найпопулярніших і статусних кросоверів преміум класу. Він може похвалитися відмінною якістю збірки, дорогими матеріалами оббивки салону, пневмо підвіскою, і динамічним дизайном кузова. Автомобіль має високу прохідність і хорошою керованістю.

Акумулятор для Hyundai Sonata (NF) 2.4 л, 174 к.с.

Автомобіль, що відноситься до середнього класу, є найбільш популярним на наших дорогах. Сьогодні ми поговоримо про корейському авто, яке знайшло звання самого купується авто в Україні. Бренд Hyundai звучить гордо і безкомпромісно.

Акумулятор для Renault Logan 1.4, 75 к.с.

Дана модель має базовим набором опцій, які не вимагають значних енерговитрат. Таким чином навіть заводський акумулятор може служити три-чотири роки. Після закінчення даного терміну Вам необхідно провести заміну джерела живлення для продовження коректної роботи Вашого авто.

Акумулятор для Hyundai Tucson 2.0, 141 л.с.

Кросовер від корейського виробника, який не перший рік поспіль є одним з найбільш востребуемих і купуються брендів на українському ринку. Hyundai Tucson відноситься до недорогих моделей авто, який володіє підвищеним рівнем комфорту і безпеки.

Переглянуті товари
Бренд: SAMPA
Номер: 095.579
371грн
Застосовність
RENAULT
Виробник
SAMPA
Бренд: SAMPA
Номер: 031.449
1,306грн
Застосовність
VOLVO, RENAULT
Виробник
SAMPA
Бренд: BPW
Номер: 03.345.25.01.1
1,221грн
Бренд: BPW
Номер: 03.345.25.01.1
1,221грн
Застосовність
BPW
Виробник
BPW
Вага запчастини (кг)
1.5
Бренд: Vaden
Номер: 1100 040 150
314грн
Застосовність
MERCEDES-BENZ
Виробник
Vaden