Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Економіка

Акумулятори для Volkswagen Touareg I 4.2 бензин

У багатьох виникає питання: де купити акумулятор для Volkswagen Touareg I 4.2 бензин за доступними цінами і без шкоди якості. Рішення просте - ви можете купити необхідний акумулятор від відомого бренду в інтернет-магазині "MIGEL".

Акумулятори для Volkswagen Transporter T5 2.5 турбодизель

Купуючи в магазині акумулятор Volkswagen TRANSPORTER T5 кожному водієві необхідно враховувати технічні характеристики транспортного засобу і тип корпусу, щоб уникнути нестачі місця для батареї. Наш інтернет-магазин пропонує автолюбителям якісні акумулятори Volkswagen Transporter T5 від відомих виробників, які користуються величезним попитом серед споживачів.

Акумулятори для Volkswagen Golf V 2.0 SDI

Якщо вам необхідно купити акумулятор для Volkswagen Golf V 2.0 SDI, звертайтеся в наш інтернет-магазин. В каталозі АКБ наші клієнти можуть детально вивчити і вибрати модель, яка підходить за параметрами для даного автомобіля.

Акумулятори для Volkswagen Caddy Typ 2K 1.6 л бензин

В каталозі наданий широкий асортимент даного виду товарів, модельний ряд АКБ задовольнить будь-якого клієнта. Якщо виникнуть будь-які труднощі під час вибору, можете розраховувати на кваліфіковану підтримку менеджера-консультанта. Завжди підбираємо акумулятори, які будуть ідеальними для автомобіля, відштовхуючись від ваших цілей і переваг.

Акумулятори для Toyota Camry 3.5 бензин

Оптимально буде купити акумулятор для Toyota Camry 3.5 бензин з характеристики енергоспоживання 70 А * год. Пусковий струм повинен відповідати показникам 630А. Довжина таких батарей зазвичай становить 271 мм, ширина - 175 мм, висота - до 220 мм. Для роботи необхідно напруга в 12 В.

Акумулятори для Volkswagen Caddy Typ 2K 2.0 л дизель

Купити акумулятори для Volkswagen Caddy Typ 2K 2.0 л (дизель) нескладно - ми надаємо широкий асортимент, з докладним описом моделей. Вам сподобаються наші ціни і умови оплати, доставки, які роблять покупки найбільш зручними. «MIGEL» забезпечує високий рівень сервісу, включаючи безкоштовну консультаційну підтримку.

Акумулятори для Volkswagen Golf V 1.6 бензин

Причина банальна - акумулятор вимагає заміни, тому що термін придатності минув або ви неправильно використовували його. Оптимально в цьому випадку - купити акумулятор для Volkswagen Golf V 1.6 бензин.

Акумулятори для Volkswagen Caddy Typ 2K 1.4 л бензин

Якщо ви хочете купити якісний і надійний акумулятор для Volkswagen Caddy Typ 2K 1.6 л бензин, тоді ви потрапили за адресою. Широкий модельний ряд оригінальних акумуляторів від всесвітньо відомих брендів, які задовольнять навіть самого вимогливого клієнта.

Акумулятори для Volkswagen Transporter T5 1.9 турбодизель

Наш інтернет-магазин спеціалізується на продажу запчастин для транспортного засобу і пропонує водіям купити сертифіковані акумулятори популярних брендів. Важлива перевага наших АКБ - це стійкість до вібрації і різких перепадів температур, тому ідеально адаптовані під українські умови експлуатації.

Акумулятори для Volkswagen Caddy Typ 2K 1.9 л турбодизель

У нас ви можете купити акумулятори для Volkswagen Caddy Typ 2K 1.9 л турбодизель з довгим терміном служби і високими електротехнічними характеристиками. Вони практично не схильні до саморазряду, добре переносять навіть найсуворіші умови експлуатації, включаючи широкий діапазон температур (від -40 до + 60С).

Акумулятори для Toyota Corolla (E160, E170) 1.8 бензин

Якщо ви вирішили купити акумулятор Toyota Corolla 1.8 бензин, обов'язково зверніть увагу на такі характеристики агрегату як: ємність, пусковий струм, енергоспоживання, дата випуску АКБ, тип посадкового місця і розміри. Крім того, варто враховувати об'єм двигуна машини.

Переглянуті товари
Бренд: RIDER
Номер: RD 08351
281грн
Застосовність
VOLVO, RENAULT, MAN
Виробник
RIDER
Бренд: SAMPA
Номер: 030.271
2,621грн
Застосовність
VOLVO, VOLVO FH 16, VOLVO FH 12
Виробник
SAMPA
Бренд: RIDER
Номер: RD 20-0478
2,812грн
Бренд: RIDER
Номер: RD 20-0478
2,812грн
Застосовність
SCANIA
Виробник
RIDER
Вага запчастини (кг)
9.2