Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Економіка

Акумулятори для Ford Mondeo 1.6 бензин

Ford Mondeo - затребувана модель від американського автовиробника. Зовнішність автомобіля реалізована в стилі «кінетичного» дизайну. Машина представлена ​​в декількох варіантах кузова: універсал, хетчбек, седан. Базова комплектація оснащується досить багато: кілька подушок безпеки, кондиціонер, музичний програвач, EBD, ESP, ABS, система легкого доступу і т.д. Весь цей арсенал функцій зможе ефективно працювати тільки в тому випадку, якщо ви забезпечите його надійним джерелом харчування.

ТОП 10 зарядних пристроїв для автомобільних акумуляторів

Яким би надійним і якісним не був акумулятор авто, завжди є ймовірність його виходу з ладу. Саморозряд, несвоєчасна заміна - випадки бувають різні, і ось автомобіліст стикається з серйозною проблемою, неможливістю завести машину. Тому досвідчені водії завжди зберігають в гаражі або возять з собою пускозарядний пристрій. З його допомогою можна «оживити» АКБ без особливих зусиль, в будь-якій ситуації.

Акумулятори для Mitsubishi Galant 9 2.4 бензин

Автомобіль Mitsubishi Galant 9 2.4 бензин не можна назвати дуже популярним в нашій країні, але в США і Європі його можна зустріти часто. До основних переваг цієї машини відносять: величезний салон, інтуїтивно зрозумілі і зручно розташовані органи управління, зручність дрібних деталей інтер'єру і управління, прекрасна динаміка на дорогах будь-якої якості, ідеальна злагоджена робота двигуна і трансмісії, в міру жорстка підвіска.

Акумулятори для Mazda CX-7 2.5 бензин

Європейська версія Mazda CX-7 з'явилася на ринку України в 2006 році. Ця модель відрізняється яскравою індивідуальністю, практичністю позашляховиків, сучасним зовнішнім виглядом спортивних автомобілів, привабливою зовнішністю. Кузов має неординарним дизайном, а салон - чудовим інтер'єром. Спочатку модель була побудована на зміненої і модернізованої базі Mazda 6.

Акумулятори для Ford Kuga 1.6 бензин

У нашому каталозі представлені моделі вітчизняного і зарубіжного виробництва. Заводи-виробники надають тривалу гарантію (від 2-х років), якій кожен покупець може скористатися при виникненні проблем з купленої АКБ. Але кожен акумулятор для Форд Куга 1,6 бензин, перш ніж потрапити клієнту в розпорядження, проходить передпродажну перевірку, тому шанс гарантійного випадку - мінімальний.

Акумулятори для Ford Fusion 1.6 турбодизель

Подібна модель авто від американського автовиробника відрізняється хорошою керованістю, а також прекрасними технічними і експлуатаційними властивостями. Але для того, щоб ваш автомобіль тільки радував своєю роботою, а не змушував щодня заводити транспортний засіб по півгодини на морозі, тоді потрібно купити акумулятор для автомобіля Ford Fusion 1.6 турбодизель. У нас в інтернет-магазині представлений широкий асортимент АКБ за доступною ціною.

Акумулятори для Chevrolet Aveo 1.6 бензин

Chevrolet Aveo 1.6 з бензиновим двигуном відноситься до другого покоління транспортних засобів даної моделі. Випуск його почався в 2011 році в двох виконаннях: хетчбек і седан. А вже в 2015 році завершується масове виробництво автомобілів в Європі і Росії. До основних переваг даної моделі можна віднести невелику вартість, невибагливість в обслуговуванні, продуманий дизайн, комфортний салон і багато іншого.

Акумулятори для Ford Mondeo 2.2 дизель

Ford Mondeo 2.2 дизель має чудову динамку, високою потужністю, відмінною керованістю. Власники відзначають також наявність зручного, функціонального салону, солідного оснащення у вигляді різного електрообладнання, електроніки з інтуїтивно зрозумілим управлінням. Також автомобіль має порівняно невисокий витрата в міському зі змішаному циклом.

Акумулятори для Mazda 3 1.6 бензин

Якщо ви хочете, щоб ваш «залізний кінь» тільки радував експлуатаційними характеристиками, тоді потрібно забезпечити його ефективним надійним джерелом харчування. Ми пропонуємо своїм клієнтам купити акумулятор для автомобіля Mazda 3 1.6 бензин на максимально вигідних умовах, досить просто зателефонувати до нас або залишити заявку на сайті. Незалежно від обраного способу зв'язку, отримаєте в розпорядження тільки якісний товар з усіма сертифікатами якості.

Акумулятори для Mitsubishi Pajero Sport III (2015-) 2.5 турбодизель

Якщо ви хочете купити акумулятор для Mitsubishi Pajero Sport III (2015-) 2.5 турбодизель, вам досить просто подзвонити до нас або залишити заявку на сайті. Пропонуємо тільки сертифіковану продукцію від відомих зарубіжних та вітчизняних брендів. Забезпечимо для вас оптимальні умови співпраці.

Акумулятори для Fabia I 1.9 дизель

Штатні акумулятори відповідають всім вимогам експлуатації і безпеки. Крім того, вони більш потужні, ніж моделі для авто, що працюють на бензині. Це пов'язано з особливостями дизельних двигунів: запуск при мінусовій температурі ускладнюється тим, що солярка може застигнути. Але, незважаючи на всю надійність і перевагу встановленого акумулятора, заміна потрібна, як правило, через 3-5 років. В умовах суворого клімату термін служби може бути менше.

Акумулятори для LADA Vesta 1.6 бензин

Автомобіль Vesta 1.6 бензин - машина російського виробництва, яка випускається компанією АвтоВАЗ з осені 2015 г. «Веста» прийшла на зміну «Пріорі» в модельній лінійці ВАЗ. Машина має сучасний зовнішній вигляд, серйозно відрізняється в деталях інтер'єру і екстер'єру від всіх інших автомобілів ВАЗ.

Акумулятори для Daewoo Sens 1.4 бензин

Природно, такий автомобіль радує вартістю, але для того, щоб він радував і експлуатаційними характеристиками, потрібно купити акумулятор для Daewoo Sens 1.4 бензин. Здійснити це ви без проблем зможете у нас в інтернет-магазині, де вашій увазі буде представлено широкий асортимент АКБ за доступними цінами. Тільки сертифікована продукція відомих брендів.

Акумулятори для ЗАЗ Таврія 1.3 бензин

Природно, якщо ви хочете, щоб автомобіль міг гарантувати високу ефективність під час роботи, потрібно купити акумулятор для ЗАЗ Таврія 1.3 бензин, який буде живити всі елементи електронного обладнання. Ми пропонуємо своїм клієнтам тільки сертифікований товар відомих брендів, серед якого кожен зможе знайти ідеальне рішення для власних цілей.

Акумулятори для Skoda Octavia A5 1.6 бензин

Незалежно, який у вас автомобіль, ви не зможете відчути всі його реальні можливості, якщо на ньому не буде надійного джерела живлення. Наш інтернет-магазин пропонує купити акумулятор для Skoda Octavia A5 1.6 бензин і будь-який інший марки автомобіля за максимально вигідними цінами, потрібно лише подзвонити до нас або залишити заявку на сайті. Виключно сертифікована продукція для вас.