Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Фінанси

Акумулятори для Mitsubishi Outlander XL II (2006-2012) 3.0 бензин

Наш інтернет-магазин пропонує купити акумулятор для Mitsubishi Outlander XL II (2006-2012) 3.0 бензин, при цьому вибрати ви зможете серед широкого асортименту вітчизняних та імпортних виробників. Вам не потрібно тепер годинами ходити по спеціалізованих магазинах, підбираючи оптимальне рішення для свого транспортного засобу, а досить просто подзвонити до нас або залишити заявку на сайті.

Акумулятори для Mazda 3 2.0 бензин

Наш інтернет-магазин пропонує широкий вибір АКБ для автомобілів Mazda 3 2.0 бензин. Ми продаємо тільки сертифіковану продукцію від відомих світових та українських виробників, тому на усі товари надається офіційна заводська гарантія. При цьому пропонуємо вам зробити вибір і купити акумулятор для Мазда 3 2,0 бензин з зручного каталогу з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом. Ми в окрему категорію відібрали акумулятори, призначені для вашого автомобіля, тому вам не складно буде підібрати оптимальне рішення для себе.

Акумулятори для Ford Kuga 2.5 бензин

Ford Kuga 2.5 бензин - одна з найбільш популярних моделей в лінійці американського автовиробника. Кілька років тому автомобіль пережив внутрішнє і зовнішнє оновлення, тому тепер виглядає більш переконливо і підтягнуто. Має системи безпеки нового покоління. Представлений в декількох комплектацій, дилери пропонують величезний вибір додаткових опцій.

Акумулятори для Chevrolet Aveo 1.5 бензин

АКБ важлива складова деталь кожного автомобіля, без якої неможливий ні його запуск, ні функціонування електрики на холостому ходу двигуна. Періодичність заміни акумулятора залежить від інтенсивності використання транспортного засобу, умов експлуатації і його надійності. Але в цілому, термін служби складає три роки. Більш якісні моделі здатні пропрацювати до 5 років.

Акумулятори для Daewoo Matiz 1.2 бензин

Якщо ви не знаєте, який акумулятор потрібен для вашого авто, звертайтеся до нас. Досвідчені фахівці допоможуть вам вибрати найбільш підходящий варіант. Наші акумулятори поставляються від надійних світових і вітчизняних виробників, мають сертифікат і гарантію обслуговування, тому ви можете бути впевненими, що такий АКБ не підведе вас ні в яких ситуаціях.

Акумулятори для Ford Mondeo 1.6 бензин

Ford Mondeo - затребувана модель від американського автовиробника. Зовнішність автомобіля реалізована в стилі «кінетичного» дизайну. Машина представлена ​​в декількох варіантах кузова: універсал, хетчбек, седан. Базова комплектація оснащується досить багато: кілька подушок безпеки, кондиціонер, музичний програвач, EBD, ESP, ABS, система легкого доступу і т.д. Весь цей арсенал функцій зможе ефективно працювати тільки в тому випадку, якщо ви забезпечите його надійним джерелом харчування.

Акумулятори для Mitsubishi Galant 9 2.4 бензин

Автомобіль Mitsubishi Galant 9 2.4 бензин не можна назвати дуже популярним в нашій країні, але в США і Європі його можна зустріти часто. До основних переваг цієї машини відносять: величезний салон, інтуїтивно зрозумілі і зручно розташовані органи управління, зручність дрібних деталей інтер'єру і управління, прекрасна динаміка на дорогах будь-якої якості, ідеальна злагоджена робота двигуна і трансмісії, в міру жорстка підвіска.

Акумулятори для Mazda CX-7 2.5 бензин

Європейська версія Mazda CX-7 з'явилася на ринку України в 2006 році. Ця модель відрізняється яскравою індивідуальністю, практичністю позашляховиків, сучасним зовнішнім виглядом спортивних автомобілів, привабливою зовнішністю. Кузов має неординарним дизайном, а салон - чудовим інтер'єром. Спочатку модель була побудована на зміненої і модернізованої базі Mazda 6.

Акумулятори для Ford Kuga 1.6 бензин

У нашому каталозі представлені моделі вітчизняного і зарубіжного виробництва. Заводи-виробники надають тривалу гарантію (від 2-х років), якій кожен покупець може скористатися при виникненні проблем з купленої АКБ. Але кожен акумулятор для Форд Куга 1,6 бензин, перш ніж потрапити клієнту в розпорядження, проходить передпродажну перевірку, тому шанс гарантійного випадку - мінімальний.

Акумулятори для Chevrolet Aveo 1.6 бензин

Chevrolet Aveo 1.6 з бензиновим двигуном відноситься до другого покоління транспортних засобів даної моделі. Випуск його почався в 2011 році в двох виконаннях: хетчбек і седан. А вже в 2015 році завершується масове виробництво автомобілів в Європі і Росії. До основних переваг даної моделі можна віднести невелику вартість, невибагливість в обслуговуванні, продуманий дизайн, комфортний салон і багато іншого.